My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ PRASKOLESY.
Advertisements

Třída RÁKOSNÍČCI ZŠ a MŠ Újezd, p.o.
Noc s Andersenem 2014 ZŠ Mikulášovice za podpory města Mikulášovice.
• Ve školním roce 2010/2011 chodí do přípravných tříd 18 dětí, 9 dívek a 9 chlapců. Žáci byli rozděleni do přípravné třídy A: 5 dívek a 4 chlapci a do.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Moje třída.
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
PODSTATNÁ JMÉNA ( ČESKÝ JAZYK - 8. ROČNÍK )
Ukázková prezentace HORY 2012.
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
2.PROJEKTOVÝ DEN Let‘s play together. V ÁNOČNÍ TRADICE Žáci se seznámili s vánočními tradicemi partnerských zemí. Zaujalo je například rozdílné sváteční.
Badminton Absolventská práce
My, Hladnováci.
Adaptační kurz
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Stokorcový les Časový rozsah: 17 hodin – 2 hodiny – sledování filmu na interaktivní tabuli 1 hodina – četba příběhu + prohlížení materiálů od žáků 4 hodiny.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Přeji nádherný den Vám všem….
Vesnice Strupčice.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Souhlásky Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_181.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Vzhůru do života. V září se všichni sejdeme a povídáme si, co bylo o prázdninách.Pak nás přivítají paní učitelky a sdělí nám, co pěkného nás čeká.
Zdravá pětka ve třídě II.B
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Vytvořil: Chemický kroužek při Střední škole zemědělské a veterinární Lanškroun.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Moje osoba.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Sešli jsme se tady znova, čeká nás tu parta nová 1.9. –
STOP KYBERŠIKANĚ !. PROJEKTOVÝ DEN 28. ZŠ, RODINNÁ 39, PLZEŇ
Uvítalo nás sluníčkem a teplem. Navštívil jsem Athény – město bohů.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
ZŠ Staré Město.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Ohlédnutí za čtvrtou třídou
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové Náš první den ve škole!

V první třídě Naše první společná fotka od pana fotografa. Štěpánka Dvořáčková Kristýna Pěnkavová Šárka Szybakowska Jan Vavruška Jan Abraham Nikola Levická Iveta Kejřová

V druhé třídě Zoopark Chomutov, kde jsme se byli koukat na zvířátka, která se nám moc líbila. Akademie 2007, kde jsme se učili tvrdé, měkké a obojetné souhlásky.

Ve třetí třídě Drak napsala Nikola Levická Dráčku, dráčku kam letíš?   Dráčku, dráčku kam letíš? Letím, letím čím dál výš. Letím tam co sluníčko.  Nesu mu tam psaníčko. Pentle vlají na ocasu. Psaní milé s sebou nesu. Listí padá, dráček létá. Ohlašuje konec léta. Tuto hezkou básničku vymyslela Nikča k týdnu draků. Ve třetí tříde jme byli v ZOO Praze. Všichni, kteří byli na Noci s Andersenem dostali řád, který si odnesli domů.

Ve čtvrté třídě Zpívání v kostele- to je všem vždy zima, ale rodičům se naše vystoupení líbí. Některé holky cvičily gymnastiku a na této fotce děláme všichni most, který jsme se na gymnastice naučily. Na akademii 2009 jsme zpívali o tom, jak se žije v 16. století a všichni jsme byli oblečení v dobovém oblečení.

V páté třídě Povídání o zdravé výživě a poté ochutnávání toho co jsme určili za zdravou výživu. Sněhohraní, kde jsme se všichni vyřádili se sněhem a použili i barvy na obarvení sněhu. Skončili jsme s naší eskymáckou vesnicí spečnou krajinou a zvířaty na 4. místě SUPÉÉR!!!

V šesté třídě Masopust: nejdříve jsme soutěžili a hráli hry v našem oblečení. Pak jsme se šli najíst a hlavně převléknout do masek, které jsme si připravili a v tělocvičně jsme se ukazovali porotě, která vybrala nejlepší masku každé třídy.

Svahová 2010 Tady podepisujeme našich 5 pravidel, kterými se máme řídit a máme jevyvěšené ve třídě fyziky a chemie. Ve společenské místnosti. Na této fotce hrajeme hru, která se nedá hrát uvnitř v domě.

           Jsem ráda že jsem v této třídě a mám svoje spolužáky ráda. Tady jsme v páté třídě. Autor: Kristýna Pěnkavová