Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na."— Transkript prezentace:

1

2 Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na 4. ZŠ v Chebu. Jako student jsem docela dobrý. Nejvíce mě baví matematika, počítače, tělocvik a fyzika. Naopak mě nebaví dějepis a přírodopis. Zúčastnil jsem se olympiády z fyziky a chemie. Ve volném čase chodím se svým psem Nickem na cvičák.

3 Naše třída 9.A má 31 žáků, z toho 17 děvčat a 14 chlapců.V této sestavě jsme jen necelý školní rok. Kolektiv žáků je dobrý. Snažíme se spolu dobře vycházet a vzájemně si pomáháme při studiu. Nejvíce si rozumím s Rudou Martišíkem, Tranem Anem, Honzou Vlasákem a Richardem Huttou. Chodíme spolu hrát fotbal a basket. Dalším společným zájmem jsou počítače, na kterých nejen hrajeme hry, ale věnujeme se také přípravě úkolů.

4 Bajer Jan Hirková Nikola Lehocký Lukáš Bernardová Michaela Hodačová Lenka Leiterová Monika Burdová VeronikaHutta Richard Málková Šárka Hanzal Michal Králíková MarkétaMartinková Klára Hartová Dominika Krůtová Denisa Martišík Rudolf

5 Dominik Miklušák Sinkule TomášTran An Paulusová AndreaSmolka David Venturová Tereza Plch MarekŠumpík PavelVlasák Jan Roulichová Kateřina Tofernerová Denisa Volánková Kristýna Sekera Jan Tomanová Klára Vystydová Eva

6 Mezi mé oblíbené předměty mohu zahrnout matematiku, fyziku, chemii, práce na počítači. Tyto předměty mám rád, protože mi dělá radost, když dokáži logicky vysvětlit daná zadání a příklady. Práce na počítači mi dává možnost vytvořit svůj program apod. Této práci bych se chtěl dále věnovat a mít za svoji profesi.Mezi mé méně oblíbené předměty, které mi kvůli mému handicapu jdou hůře a tolik mně nezaujaly musím zařadit češtinu, dějepis a přírodopis. Přesto se snažím, abych tento nedostatek odstranil zvýšenou intenzitou učení.

7

8 Na závěr svého studia na základní škole bych chtěl poděkovat všem učitelům, kteří mne i přes můj handicap nezatratili a pomáhali mi s učební látkou, abych ji zvládl. Obzvlášť bych chtěl poděkovat paní učitelce Levé, která mi v posledním roce věnovala pozornost, abych zvládl učební látku, která byla na nás kladena.


Stáhnout ppt "Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na."

Podobné prezentace


Reklamy Google