Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moje třída.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moje třída."— Transkript prezentace:

1 Moje třída

2 První třída

3 První třída V první třídě to bylo super bylo nás tam šest a byly jsme velcí kamarádi ale strašně moc nás tam rozdělovala Viky ta byla namyšlená a arogantní, chtěla aby jsme byly rozděleni na dvojičky na hezký a ošklivý neměla jsem ji ráda…

4 Druhá třída

5 Druhá třída K nám do třídy přišel nový žák Michal Mareš zapadl rychle protože Dominik byl sám mezi 5. dívkami. Často jsme chodily ke mně koukat se na zvířátka na kozy, králíky, pštrosy, čínské prase a mnoho dalších. Nejlepší bylo k nám jít když jsme měli kůzlátka.

6 Třetí třída

7 Třetí třída Ta byla taky super jeli jsme na kolech do Všestud, Okořína a pak na rybník ve Strupčicích si smočit nohy.

8 Čtvrtá třída

9 Čtvrtá třída To k nám přišel Jirka byl postižený a strašně nás provokoval a byl nepříjemný. Neustále jsme chodily ke mně se dívat na zvířátka. A zvířátka jsme měli i ve třídě protože k nám neustále létali čmeláci a vosy, do školy jsme si přinesli vlastní zvířátka králíky a morčata.

10 Pátá třída

11 Pátá třída Byly jsme hodně smutní že jsme dostali na poslední rok jinou pani učitelku než tu kterou jsme měli od první do čtvrté třídy. Přišla nová žákyně Dominika kterou jsme nemohly přijmout

12 Šestá třída

13 Šestá třída Přešli jsme na druhý stupeň a měli jsme novou pani učitelku p. uč Kotalíkovou Byla strašně super Na druhý stupeň jsme zapadli rychle a byli jsme nejmenší třída a pořád jsme.

14 Sedmá třída

15 Sedmá třída Přistoupil Tonda a dostali jsme novou p. uč Mezkovou protože oblíbená p. uč Kotalíková odešla. Tonda zapadl rychle on je moc náladový a občas nebezpečný.

16 Osmá třída Nyní jsme v osmé třídě.
Osmou třídu naplnují tito lidé:Martina Mesteková, Kristýna Koubíková, Nikola Niklová, Nicole Čmejlová, Dominika Hrubešová, Karolína Horová, Tomáš Vondráček, Tonda Frydrych, Robert Vašíček, Dominik Horváth V osmé třídě je nás 10 lidí.


Stáhnout ppt "Moje třída."

Podobné prezentace


Reklamy Google