Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi."— Transkript prezentace:

1 Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi

2 Moji kamarádi Martin MartinLukášSára

3 Lukáš

4 Lukáš je mladé povahy má 20let a je to náš učitel v internetovém kroužku. Lukáš je mladé povahy má 20let a je to náš učitel v internetovém kroužku. Rád jezdí na vodu a má rád túry

5 Martin Martin je dobré povahy má 11let Martin je dobré povahy má 11let Chodí do třídy 5.B. Má rád špagety. Chodí do třídy 5.B. Má rád špagety. Chtěl by zažít skok s padákem. Chtěl by zažít skok s padákem.

6 Sára Sára je mladé povahy má 11let. Sára je mladé povahy má 11let. Chodí do třídy 5.B Má ráda kuřecí řízky a chtěla by se dostat na vysokou školu. Chodí do třídy 5.B Má ráda kuřecí řízky a chtěla by se dostat na vysokou školu.

7 Jak bych si představoval svého kamaráda

8 Konec Tak vážení přátelé tohle je konec mé prezentace.Děkuji předem za vaše ohodnocení.Z pozdravem Honza Zatloukal. Tak vážení přátelé tohle je konec mé prezentace.Děkuji předem za vaše ohodnocení.Z pozdravem Honza Zatloukal.


Stáhnout ppt "Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi."

Podobné prezentace


Reklamy Google