Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová"— Transkript prezentace:

1 Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová

2 Něco o mě Jsem Kateřina Roulichová na 4.Základní školu chodím od 6. třídy. Je mi 14 let a bydlím v Chebu . Svoje studijní úspěchy sem měla již na na 1. Americké škole která je na Skalce.Tam sem dostala pochvalu za plnění povinnosti.. Devátou třídu teď dokončuji a mezi tím sem myslím nemela žádny problémy ve studiu.

3 Naše třída Naše třída je kolektiv, všichni si pomáháme a zato taky se máme snad rádi, alespoň někteří . Jsme nejhorší na škole jako třída myslím ale zase si myslím že jsme kolektiv neřeším je…. Všichni se tu mají rádi v našem kolektivu je s námi sranda a nejlepší je že si všichni pomáháme. Je nás 31 ve třídě.

4 Moji spolužáci MY Bajer Jan Tran An Marek Plch Klára Martínková
Bernardová Michaela Markéta Králíková Dominik Miklušák Smolka David Burdová Veronika Lenka Hodačová Andrea Paulusová Pavel Šumpík Denisa Krůtová Richard Hutta Nikola Hirková Jan Vlasák Voláková Kristýna Pavel Hanzal Tomáš Sinkule Hanzal Michal Denisa Tofernová Ruda Martišík Tereza Venturová Dominika Hártová Eva Vystydová Lukáš Lehocký Monika Leiterová Klára Tomanová Jan Sekera Šárka Málková MY

5 Moje oblíbené a neoblíbené předměty
Moje oblíbené předměty jsou Výtvarná činnost, a hudební výchova, přírodopis, tělocvik . Mezi moje neoblíbené předměty patří matematika, Chemie. Nejvíce času trávím u tělocviku bud jako běhám venku a nebo ve škole cvičíme a děláme různé hry. Z přírodopisu mě baví to že se dozvím dost věci. A z těch mých neoblíbenějších je ta chemie protože si tam musíte vše pamatovat a matematika mi nikdy nesla.

6 FOTOGALERIE

7 Závěr Tady tím hle by jsem chtěla poděkovat všem učitelům že mě přijaly na tuhle školu 4.Zš hradební 14. Moje další studium bude tady v Chebu na Zdravotní škole Cheb budu tam na 4 roky a ukončovat budu s maturitou… Hlavně by sem chtěla poděkovat našemu třídnímu jakou s námi měl trpělivost … Ale také všem ostatním učitelů…kteří to tady s námi vydrželi


Stáhnout ppt "Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová"

Podobné prezentace


Reklamy Google