Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor"— Transkript prezentace:

1 ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená - 2017 / anglický tábor
MÝMA OČIMA ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor

2 Poslední týden prázdnin jsem strávila v Růžené, vesnici kousek od Milevska na anglickém táboře. Byla jsem tam na týden a byl to ten nejlepší týden celých prázdnin. Rozdělili jsme se do čtyř týmu, které mezi sebou celý týden soutěžily. Dělali jsme tam spoustu zábavných aktivit. Jeden z večerů nám vedoucí vytvořili Casino. Všichni jsme na sobě museli mít kostým z 60. let, aby nás do Casina pustili. Také jsme měli typickou táborovou bojovku. Jeden z nejlepších zážitků mám z táboráku, kde jsme společně zpívali a hráli na kytaru. Bylo to moc fajn. Jednoho dne jsme vyrazili do Tepfaktoru, který se nachází kousek od Prahy. Je to areál vytvořený na způsob Pevnosti Boyard. Tam se mi to moc líbilo, byla to zábava. Byli jsme v lanovém parku. Sjížděli jsme kopce na horských koloběžkách. Poslední večer jsme měli diskotéku, která byla naprosto úžasná. S ostatními jsme tancovali celý večer a noc, moc jsem si to užila!

3 Celý týden se mi moc líbil
Celý týden se mi moc líbil. Jak jsem psala, byl to opravdu ten nejlepší týden z prázdnin. Poznala jsem tam skvělé lidi. Většina z nich bydlí daleko např. v Kunčičkách u Bašky (vesnice na Moravě) nebo v Liberci. I přes tu vzdálenost doufám, že se domluvíme na nějaký společný sraz a se všemi se znovu uvidím. Tábor byl fyzicky náročný, ale všichni jsme ho ve zdraví přežili a užívali si ho až do konce.

4 Co se angličtiny týče, myslím, že jsme se všichni zlepšili
Co se angličtiny týče, myslím, že jsme se všichni zlepšili. Všechny hry, aktivity byly v angličtině. Lektoři nám aktivity dokonce i vysvětlovali anglicky, pokud jsme nerozuměli, vysvětlili nám je anglicky znovu. A až když jsme nerozuměli nic, mluvili k nám česky. Jelikož jsme jeli na tábor si naši angličtinu zlepšit, tak jsme za nadměrné používání češtiny měli někdy i tresty nebo se lektoři zlobili. Naučili jsme se nová slovíčka, fráze. I přesto, že mezi sebou jsme mluvili s kamarády česky, odjížděli jsme s dobrým pocitem, že umíme anglicky lépe než před táborem.

5


Stáhnout ppt "ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor"

Podobné prezentace


Reklamy Google