Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektový týden v primě Projektový týden v primě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektový týden v primě Projektový týden v primě."— Transkript prezentace:

1 Projektový týden v primě Projektový týden v primě

2

3 Den první V pondělí jsme měli matematiku V pondělí jsme měli matematiku Zabývali jsme se hlavně pravým úhlem v historii a slunečními hodinami Zabývali jsme se hlavně pravým úhlem v historii a slunečními hodinami

4 První tři hodiny jsme měli paní profesorku Rosickou. Nejprve jsme rýsovali pravý úhel na list papíru a druhou část vyučování jsme šli k Barboře a tam pravý úhel vytvořili doopravdy. První tři hodiny jsme měli paní profesorku Rosickou. Nejprve jsme rýsovali pravý úhel na list papíru a druhou část vyučování jsme šli k Barboře a tam pravý úhel vytvořili doopravdy. Další tři hodiny jsme měli pana profesora Heřmánka. S ním jsme dělali sluneční hodiny, ale samozřejmě nesvítilo slunce. Další tři hodiny jsme měli pana profesora Heřmánka. S ním jsme dělali sluneční hodiny, ale samozřejmě nesvítilo slunce.

5 Den druhý V úterý jsme jeli do botanické zahrady v Liberci V úterý jsme jeli do botanické zahrady v Liberci Jela s námi paní profesorka Kapitánová, pan profesor Posselt a čtyři septimánky Jela s námi paní profesorka Kapitánová, pan profesor Posselt a čtyři septimánky

6 Jeli jsme asi dvě hodiny autobusem. Když jsme dojeli do Liberce a vystoupili u botanické zahrady, tak jsme asi dvacet minut čekali venku. Většina z nás už mrzla, tak byla velká úleva, když jsme se dostali do skleníků. Dostali jsme papíry s úkoly a jde se na to. Už jsme rozděleni do skupin. Když jsou všechny úkoly splněny, tak se jede domů. No nesmíme zapomenout na nákup suvenýrů. A zase dvě hodiny autobusem. Jeli jsme asi dvě hodiny autobusem. Když jsme dojeli do Liberce a vystoupili u botanické zahrady, tak jsme asi dvacet minut čekali venku. Většina z nás už mrzla, tak byla velká úleva, když jsme se dostali do skleníků. Dostali jsme papíry s úkoly a jde se na to. Už jsme rozděleni do skupin. Když jsou všechny úkoly splněny, tak se jede domů. No nesmíme zapomenout na nákup suvenýrů. A zase dvě hodiny autobusem.

7 Den třetí Ve středu jsme měli zeměpis Ve středu jsme měli zeměpis Měli jsme pana profesora Heřmánka a pana Bartoníčka Měli jsme pana profesora Heřmánka a pana Bartoníčka

8 V zeměpise jsme probírali země bohatého severu a země chudého jihu. S panem Heřmánkem jsme vyplňovali pracovní list a také zjišťovali údaje na počítači. Poslední dvě hodiny jsme měli pana Bartoníčka. S ním jsme hráli hru, která se jmenuje Africká vesnice. Skupině, ve které jsem byla, se zrovna moc nedařilo. Bohaté země nám ani neposkytly humanitární pomoc. V zeměpise jsme probírali země bohatého severu a země chudého jihu. S panem Heřmánkem jsme vyplňovali pracovní list a také zjišťovali údaje na počítači. Poslední dvě hodiny jsme měli pana Bartoníčka. S ním jsme hráli hru, která se jmenuje Africká vesnice. Skupině, ve které jsem byla, se zrovna moc nedařilo. Bohaté země nám ani neposkytly humanitární pomoc.

9 Den čtvrtý Ve čtvrtek jsme měli opět matematiku. Tentokrát jsme měli paní profesorku Čepkovou a paní profesorku Randíkovou. Ve čtvrtek jsme měli opět matematiku. Tentokrát jsme měli paní profesorku Čepkovou a paní profesorku Randíkovou. Měli jsme s sebou mít foťák. Na co asi?? Měli jsme s sebou mít foťák. Na co asi??

10 Paní profesorky nás vzaly na procházku po Kutné Hoře. Měli jsme za úkol fotit historická čísla na historických budovách. To byla celkem zábava, ale pršelo. Když jsme přišli do školy, tak jsme měli jednu hodinu paní Randíkovou a s tou jsme dělali Thaletovu a Pythagorovu větu. Poslední dvě hodiny jsme byli s paní Čepkovou, která nám dala pracovní listy a zabývali jsme se čísly a číslicemi. Paní profesorky nás vzaly na procházku po Kutné Hoře. Měli jsme za úkol fotit historická čísla na historických budovách. To byla celkem zábava, ale pršelo. Když jsme přišli do školy, tak jsme měli jednu hodinu paní Randíkovou a s tou jsme dělali Thaletovu a Pythagorovu větu. Poslední dvě hodiny jsme byli s paní Čepkovou, která nám dala pracovní listy a zabývali jsme se čísly a číslicemi.

11 Den pátý Dnes. Dnes je pátek, den pátý. Máme celý den informatiku a paní profesorku Kalnou. Dnes. Dnes je pátek, den pátý. Máme celý den informatiku a paní profesorku Kalnou. Dnes sepisujeme celý projektový týden. Dnes sepisujeme celý projektový týden.

12 A je to tady. Zazvonilo a paní profesorka odemyká třídu. Ze začátku hodiny děláme úkoly týkající se práce s obrázky a prezentací. Poté se už všichni hrnou na dělání prezentací a několik z nás jde za paní profesorkou s foťákem. Když jsou fotky na internetu, tak už všichni dělají prezentace. A tím končí náš projektový týden. A je to tady. Zazvonilo a paní profesorka odemyká třídu. Ze začátku hodiny děláme úkoly týkající se práce s obrázky a prezentací. Poté se už všichni hrnou na dělání prezentací a několik z nás jde za paní profesorkou s foťákem. Když jsou fotky na internetu, tak už všichni dělají prezentace. A tím končí náš projektový týden.

13


Stáhnout ppt "Projektový týden v primě Projektový týden v primě."

Podobné prezentace


Reklamy Google