Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Valentýna Szybakowská

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Valentýna Szybakowská"— Transkript prezentace:

1 Valentýna Szybakowská
Moje třída Valentýna Szybakowská

2 I.Třída školní rok třídní učitelka Naděžda Špačková Náš začátek školy . Ze školky jsme přestoupili do první třídy . Strašně jsme se těšili . Byli jsme strašně roztomilí.A každý jsme něčím výjmečným.

3 II.Třída školní rok Opustila nás naše pani učitelka, ale přišla k nám strašně milá a hodná nová třídní učitelka Monika Bláhová. O pár dětí jsme se rozšířili . Rostli jsme jak z vody.

4 III.-V.Třída Trvalo to až do páté třídy . Pani učitelka s námi vydržela do konce . Za ten čas jsme si ji strašně oblíbili. Od té doby od nás odešlo pár dětí. Za ten čas jsme strašně vyrostli. Než přišel ten čas se s pani učitelkou rozloučit ,protože jsme šli na druhý stupeň.

5 Zážitky z I.stupně Vítání prvňáčků ,, Nás ´´

6 Akademie 2010

7 Noc s Andersenem 2011

8 ŠVP ve IV. Třídě

9 Akademie 2013

10 VI.-VII.Třída třídní učitelka Ing. Jiřina Ovčarová Druhý stupeň !!
Říkali jsme si jaký to bude,ale žádný extra to není.Dostali jsme úžasnou pani učitelknu ale na to máme asi štěstí .

11 VIII.Třída Strašně rychle to uteklo . Leze na nás puberta a učitelé jsou z nás hotový . Myslím si že naše třída tvoří úžasný kolektiv . Lepší třídu jsem si nemohla přát , i když si někdy všichni lezeme na nervy.V každým z nás něco je . Jsme jedinečný . V srdcích máme jen dobré věci teda někdy. Všichni říkají že se těší až odsud vypadnout i já jsem mezi nimi ale myslím si že lepší školu si přát nemůžeme. Jsem ráda že jsem potkala tak super lidi a učitele . Ještě nám zbývá rok a ten si musíme užít .Budete mi všichni chybět !!

12 Zážitky z II.stupně ŠVP v VI.Třídě

13 Školní akademie 2015

14 Masopust 2016

15 Konec


Stáhnout ppt "Valentýna Szybakowská"

Podobné prezentace


Reklamy Google