Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat."— Transkript prezentace:

1

2

3 Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat

4

5 Už jsme se rozkoukali, aneb druhá Á Učili jsme se počítat malou násobilku, dělit a pracovat s čísly formou her Psát, malovat a vybarvovat Chodili jsme na kurzy plavání.

6

7 Už nejsme nováčci, třetí Á Ve třetí třídě mezi nás přišlo mnoho nových tváří, kteří nás podpořili v hokeji. Navíc nám byla přiřazena nová třídní učitelka Edita Musilová.

8

9 Začíná přituhovat nebo-li Čtvrtá Á Ve čtvrté třídě jsme se začali učit angličtinu. Ve vlastivědě jsme probírali středověk a světové války. Matematika začínala být těžší a těžší.

10

11 Školu jsme plně poznali a došlo nám, že před sebou máme ještě hodně práce, Pátá Á Ano je to tak. Pátá třída byl zlomový rok. Dokončili jsme první stupeň a s hrstí sebevědomí jsme se vrhli na druhý stupeň.

12

13 Mysleli jsme že už máme něco za sebou, ale stále jsme byli na začátku i v 6.Aréně

14

15

16

17 Naše Výlety a Hory

18 Jako na prvním velkým výletě jsme byli u Třebíče v horolezeckým areálu Březové kde jsme hráli například Paintball, Airsoft, různé hry a soutěže. Naším dozorem byl Miroslav Švihálek, Karel Cila a Veronika Fryšoncova (dříve Thálová) a byli snámi i 8.D

19

20 Další náš velký výlet byl na Vranově v 7. třídě kde jsme byli opět společně s 9.D a náším dozorem byli Miroslav Švihálek, Monika Froldová, Veronika Thálová

21

22 Velká Úpa Na horách ve Velké Úpě jsme si užili mnoho legrace. Zejména při večerních soutěžích.Akorát jsme museli běhat kvůli prodloužené večerce a to hodně lidí odpadalo.

23 Naši třídní učitelé, které jsme za celých 9 let měli 2000-20022003-20042005-2009 Mgr. Edita MusilováMgr. Miroslav ŠvihálekMgr. Hana Šlechtická

24 Naše milé vedení Pan z ástupce Paní ředitelkaPaní zástupkyně Paní sekretářka Mgr. Zdeněk Wohlhőfner Mgr. Stanislava Prokešová Mgr. Xenie Nováková Jindřiška Freislebenová


Stáhnout ppt "Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat."

Podobné prezentace


Reklamy Google