Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků."— Transkript prezentace:

1 BUDOUCÍ DEVÍTKA

2 Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet.

3 Dříve naší třídu tvořil různý počet chlapců a dívek. Někteří žáci odcházeli a přicházeli, jiní dokonce už i vyšli.

4 DNES NAŠÍ TŘÍDU TVOŘÍ TITO ŽÁCI: DAN MALÝKRISTÝNA FAFLÁKOVÁ JINDŘICH FAIGLLUCIE RUMPLÍKOVÁ LADISLAV HORVÁTHKLÁRA VÍZNEROVÁ ALEŠ HÄNELELIŠKA PODHOLOVÁ FILIP ČERNÝANNA ŠEBKOVÁ JAKUB HANUSPAVLÍNA PODRÁZKÁ ROBERT RAFAELMICHAELA SUROVKOVÁ

5 KLUCI Kluci jsou někdy v klidu, ale to je jen málo kdy. Většinou se musí něčím zabavit, jinak je to s nimi k nevydržení. Přesto s nimi zažíváme i spousty legrace. HOLKY Každá z holek je úplně jiná. Někdy máme mezi sebou spory, jindy tvoříme pěkný dívčí kolektiv.

6 Naše třídní učitelka se jmenuje Jana Koblihová. Máme jí od sedmé třídy a myslíme, že ji budeme mít až do deváté třídy. Naše třídní učitelka se jmenuje Jana Koblihová. Máme jí od sedmé třídy a myslíme, že ji budeme mít až do deváté třídy.

7 NA FOTCE JSOU NAŠE SPOLUŽÁCI: Aleš, Dan a Jindra

8 To jsme jako druhý stupeň byli v Českém ráji To jsme jako druhý stupeň byli v Českém ráji

9 DEN STROMŮ

10 Naše škola pořádá různé akce. Mezi jednu hezkou akci patří noc s Andersenem.

11

12 Kluci vypomáhali v lese Kluci vypomáhali v lese

13 Holky z naší třídy

14 To je naše třída To je naše třída


Stáhnout ppt "BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků."

Podobné prezentace


Reklamy Google