Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým

2 Školní řád Ve škole se nesmí kouřit nebo pit alkohol nesmí se běhat ve tříde

3

4 Tady se nacházíme v naší školní tělocvičně, žáci mají k dispozici kruhy, žebřiny a spousta dalších pomůcek včetně míčů, míče máme v kabinetu na tělesnou výchovu. žáci mají k dispozici šatnu na tělesnou výchovu, kde jsou zvlášť chlapci a dívky. Tady se nacházíme v naší školní tělocvičně, žáci mají k dispozici kruhy, žebřiny a spousta dalších pomůcek včetně míčů, míče máme v kabinetu na tělesnou výchovu. žáci mají k dispozici šatnu na tělesnou výchovu, kde jsou zvlášť chlapci a dívky.

5

6 V této místnosti si mohou žáci o přestávce sejít a odpočinout si.

7

8 Počítačová učebna V této počítačové učebně, je deset počítačů Do učebny se smí pouze za doprovodu učitele/ky

9

10 třídy Škola obsahuje 8 tříd v jedné třídě musí být maximálně 14 žáků.

11


Stáhnout ppt "Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením."

Podobné prezentace


Reklamy Google