Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová."— Transkript prezentace:

1 Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová

2 Jmenuji se Michaela Bernardová a je mi 15 let
Jmenuji se Michaela Bernardová a je mi 15 let. Tuto školu navštěvuji už od 1.ročníku. Po celou školní docházku patřím mezi žáky s lepším průměrem.No sice sem se trochu zhoršila, ale to se nějak podá. Chodila jsem spíše na sportovní soutěže. V poslední době jsem byla např. na florbale kde ve školském kole jsme byly na 1.místě, v okresním kole jsme byly na 2.místě a v krajském kole jsme skončily na 6.místě. Byla jsem na přespolním běhu kde jsem vždy doběhla v první desítce, ale jako skupina jsme moc dobře nedopadli.Byla jsem na hodně soutěžích ale už si ani nepamatuji na kterých! Miška

3 Naše třída je docela v pohodě, ale měli jsme spoustu třídních učitelů
Naše třída je docela v pohodě, ale měli jsme spoustu třídních učitelů. Měli jsme spousty problémů.Ale myslím si že v posledním roce se toho hodně změnilo.Spojili jsme se v jednu třídu.Myslím že se spolu všichni více bavíme…je jasný že někdo někoho má rád míň a někoho víc….Každý někoho pomlouvá nebo aspoň jedno křivý slovo řekl…..ale i to se stává, když jsme tak velký kolektiv…….Tuhle třídu mám dost ráda a bude to těžký až budu tuto třídu i školu opouštět.¨Já se bavím se všema,ale tak nějak nejvíc Domča, Kiki, Verča , Denisa a Káťa. Ty holky mám fakt moc ráda a budou mi sztraně chybět až každá půjdem jinam.

4 Spolužáci Bajer Jan Burdová Veronika Hanzal Michal Hanzal Pavel
Hartová Dominika Hirková Nikola Hutta Richard Králíková Markéta Krůtová Denisa Lehocký Lukáš Leiterová Monika Málková Šárka Martínková Klára Martišík Rudolf Miklušák Dominik Paulusová Andrea Plch Marek Roulichová Káťa Sekera Jan Sinkule Tomáš Smolka David Šumpík Pavel Tofernerová Denisa Tomanová Klára Tran An Venturová Tereza Vlasák Jan Volánková Kristýna Vystydová Eva Hodačová Lenka

5 Předměty No tak já moc oblíbených předmětů nemám ale přece jenom je pár předmětů , které mám opravdu ráda a to je například tělesná výchova . Baví mě protože mám ráda sport a vykonávám ho i ve volném čase.Dále Mám ráda hudební výchovu, aspoň v jednom předmětu se můžu vykřičet. No a teď ty neoblíbené a těch je víc třeba chemie to je moc složitý na můj mozek.No pak fyzika, přírodopis a občanská výchova je to strašně nezáživný a nerada se to učim…..ale nejradši mám přestávky, ale to asi každý.

6 Moje Fotogalerie Super lidi!! Jenom kluci!! Holky!!

7

8 Závěr Na této škole se mi moc líbilo. Poznala jsem
tu spoustu zajímavých lidí, někteří mi padli do oka víc s některýma jsem si i občas lezla na nervy, ale myslím že ten poslední rok jsme se spolu bavili všichni. Sem ráda že jsem byla na téhle škole. Měli jsme i spoustu super učitelů  A moc jim děkuju za to všechno co pro nás udělali  Hlavně našemu panu učitelovi Svobodovi.


Stáhnout ppt "Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová."

Podobné prezentace


Reklamy Google