Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: 27. 4. 2012 Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: 27. 4. 2012 Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová."— Transkript prezentace:

1 Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: 27. 4. 2012 Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová

2 V rámci celoškolního projektového dne si žáci sedmé a druhé třídy připravili vzájemně různé úkoly, které byly zaměřeny na Lázně v Teplicích nad Bečvou.

3 Všichni plnili úkoly s velkým nasazením. Nakonec se jim podařilo získat všechny indicie. Žáci druhých tříd plnili úkoly matematické, přírodovědné a sportovní, vyplňovali různé křížovky, poznávačky a vyzkoušeli si i základy golfu. Za splnění úkolů dostali indicie o Lázních Teplice nad Bečvou.

4

5

6 Závěrečné úkoly si naopak nachystali žáci druhé třídy pro své starší spolužáky.

7

8 Projektový den se opravdu vydařil. Sluníčko nás hřálo a všem se podařilo všechny úkoly zdárně zvládnout. Budeme se těšit na příští rok a další školní projekty.


Stáhnout ppt "Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: 27. 4. 2012 Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová."

Podobné prezentace


Reklamy Google