Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009."— Transkript prezentace:

1 KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009

2 Co nám akce přinesou? Každý rok na nás čeká spousta zajímavých akcíKaždý rok na nás čeká spousta zajímavých akcí LegraceLegrace Tmelení kolektivuTmelení kolektivu Nové poznatkyNové poznatky

3 Plesy V pátek 13.2.2009 se v Eurocentru konal maturitní ples třídy oktávy. I přes sněhovou kalamitu, chřipkovou epidemii a začátek jarních prázdnin přišlo přes 460 návštěvníku.V pátek 13.2.2009 se v Eurocentru konal maturitní ples třídy oktávy. I přes sněhovou kalamitu, chřipkovou epidemii a začátek jarních prázdnin přišlo přes 460 návštěvníku.

4 Zahradní slavnost Nejen ukázky z výukových aktivit školního roku 2008/2009 byly námětem 9. zahradních slavností. Podávalo se hojné občerstvení a třídy si připravily spoustu zajímavých aktivit pro rodiče.Nejen ukázky z výukových aktivit školního roku 2008/2009 byly námětem 9. zahradních slavností. Podávalo se hojné občerstvení a třídy si připravily spoustu zajímavých aktivit pro rodiče. Počasí nám bohužel nepřálo a všechny činnosti tedy probíhaly v budově školy.Počasí nám bohužel nepřálo a všechny činnosti tedy probíhaly v budově školy.

5 Školní akademie Stalo se již tradicí, že předposlední den školního roku se koná školní akademie. Tedy proto i ve čtvrtek 25. června 2009 se studenti a příznivci našeho gymnázia sešli v jabloneckém divadle.Stalo se již tradicí, že předposlední den školního roku se koná školní akademie. Tedy proto i ve čtvrtek 25. června 2009 se studenti a příznivci našeho gymnázia sešli v jabloneckém divadle. V bohatém a zajímavém programu, který trval více než 2 hodiny, byly také uděleny ceny nejlepším studentům.

6 Valení balvanu Školní rok 2009- 2010 jsme sice zahájili již v úterý 1. září 2009, ale slavnostní vyvalení našeho gymnaziálního balvanu proběhlo až v pondělí 7. září 2009.Školní rok 2009- 2010 jsme sice zahájili již v úterý 1. září 2009, ale slavnostní vyvalení našeho gymnaziálního balvanu proběhlo až v pondělí 7. září 2009. Hlavním bodem krátkého programu bylo přivítání nových studentů 1. ročníku a primy. Noví gymnazisté dostali na památku malý balvánek s přáníčkem od svých starších spolužáků - letošních maturantů.

7 Aukce výtvarných děl Dne 10.12.2009 proběhla na naší škole 4. aukce výtvarných děl studentů gymnázia. Tato díla vznikla na Kurzu estetických výchov. Z dražby získala O. P. S. Gymnázium Jablonec 39 000 Kč, tato finanční částku bude použita na nákup interaktivní tabule.

8 Zlatý Ámos V pátek 27. března 2009 se uskutečnilo celostátní finále soutěže o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos. RNDr. Viera Žemličková prošla úspěšně sítem regionálního kola a semifinále a zúčastnila se tohoto finálového kola se spolu svými studenty (2. ročník) jako soutěžícími nebo jako povzbuzujícím publikem.V pátek 27. března 2009 se uskutečnilo celostátní finále soutěže o nejoblíbenějšího učitele Zlatý Ámos. RNDr. Viera Žemličková prošla úspěšně sítem regionálního kola a semifinále a zúčastnila se tohoto finálového kola se spolu svými studenty (2. ročník) jako soutěžícími nebo jako povzbuzujícím publikem.

9 Projekt „Zeptejte se…“ Cílem této vzdělávací akce, podobně jako v loňském roce, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky. Cílem této vzdělávací akce, podobně jako v loňském roce, je setkání se zajímavými osobnostmi a tématy z různých oblastí vědy, kultury, sportu a komunální politiky. MUDr. M. Malý (obor kardiologie) Pan M. Smrž (obnovitelné zdroje energie) MUDr. I. Bydžovská (odbornice na asistovanou reprodukci) Pan R. Mašín (náčelník Horské služby ČR pro oblast Jizerské hory) Mgr. Z. Kocumová (bývalá členka reprezentace ČR v běžeckém lyžování) Pan M. Macek (motocyklový závodník Paříž – Dakar) MVDr. David Nejedlo (ředitel ZOO Liberec)

10 Děkuji za pozornost ! Děkuji za pozornost !


Stáhnout ppt "KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009."

Podobné prezentace


Reklamy Google