Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova."— Transkript prezentace:

1 Svahová 2010 „Dokonalá parta“

2 Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.

3 Na Svahové jsme si užili spoustu legrace. Skoro pořád jsme hráli nějaké hry. Na svahové jsme byli tři dny a pořádně jsme si je užili.

4 Hned první den jsme se byli podívat po okolí hotelu kde jsme byli ubytováni. V lese za hotelem jsme hráli hru p.učitelky Ovčarové (samozřejmě něco z fyziky).

5 Po hře jsme šli na druhou stranu hotelu kde je louka. Tam jsme hráli další hru.

6 To jsou naše pravidla, která jsme si psali s p. která jsme si psali s p. psycholožkou Kamilou psycholožkou KamilouTothovou. 1)Moudřejší ustoupí 2)Respektovat se Navzájem 3)Být upřímný (říkat si pravdu na Vzájem) 4) Nedělat ostatním to, co nechce, aby oni dělali mně mně 5) Mluví vždy jen jeden

7 Další den trochu pršelo, takže jsme byli skoro pořád v klubovně. Tam jsme hráli asi 6 zajímavých her.

8 Jak už jsem napsal, „na svahové jsme si užili hodně legrace. Někdo byl i trochu smutný, ale díky našim holkám, které by utěšily sochu, která se mračí, jsme se vrátili do zábavy, něž bys řek švec.

9 O Svahové by se dalo psát celý rok, ale to by asi nešlo. Tohle je jenom malá část z toho, co jsme na Svahové zažili.

10 Svahové se zůčastnili: Nikola Levická, Natálie Skalická, Ivan Kuruc, Nikola Čutková, Honza Vavruška, Dan Hrnčíř,Petr Stašek,Honza Abraham, Ondra Šustr, Petra Havránková, Iveta Kejřová,Diana Matějko, Radek Přibyl, Jana Dvořáčková, Týna Pěnkavová, Anička Pelzmanová, Káťa Kejřová, Šárka Szybakovska

11 Až se budete nudit, podívejte se znovu na moji prezentaci. Petr Stašek Tohle je už konec mé prezentace. Děkuji za to, že jste se na ni podívali.


Stáhnout ppt "Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova."

Podobné prezentace


Reklamy Google