Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

2010-2014. Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "2010-2014. Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti."— Transkript prezentace:

1 2010-2014

2 Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.

3 Ve Vápenicích to všechno začalo

4 Stali se z nás malí voliči, učili jsme se vyjadřovat svůj názor.

5 První závěrečné vysvědčení, samozřejmě samé 1

6 V naší třídě mohou učit i rodiče. Baví nás to a dozvídáme se nové informace.

7 Vysvědčení? Na to my se moc těšíme. Rozluštíme indicie a už se z nás stanou hasiči profesionálové.

8 Umíme také slavit. Písnička, dort, rychlé špunty, nikdo z učitelů na naše narozeniny nezapomene. Vždy jsme se podělili i s nimi.

9 Tolik hostů u Olbertů? Není problém, děti moje, skoro vlastní.

10 Spaní ve škole, někteří by rádi ve škole zůstávali i před víkend.

11 Spolupráce s rodiči. Co bychom společně pro Vás, naše milé děti, neudělali.

12 Bělinka, tam jsme jako doma.

13 Umíme pomáhat.

14 A tak než jsme se nadáli, je tady konec 4.třídy. Velmi rychle mi uběhly ty 4 roky, je to díky bezva kolektivu, který se z Vás stal. Byli jste děti velmi vnímavé a učenlivé. Učili jsme se také pro život a to Vám, doufám, zůstane. Mám Vás ráda a přirostli jste mi k srdci.

15 O kamenech bylo známo, ž e se hýbají, o stromech, ž e mluví. W. Shakespeare Tento strom bude ke mně promlouvat Vašim hlasem. Nejen za něj, ale za čtyři roky spolupráce s rodiči a učení s dětmi děkuji.


Stáhnout ppt "2010-2014. Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google