Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák."— Transkript prezentace:

1 Rok : 2013/2014 Třída : 9.B

2  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák Jan  Šebek Kamil  Šponiarová Tereza  Tichý Pavel

3 Jmenuji se Patrik Farkaš. Žádnou přezdívku nemám, všichni mi říkají jménem Patrik.  Mám dobré kamarády.  Rád hraju fotbal nebo florbal. Školu až tak moc rád nemám, ale na učiliště se těším.  Mé nejoblíbenější předměty jsou Tv, Pv, Vv, Hv a Pc. Nemam rád matiku.  Chtěl bych bydlet v zahraničí, nejlépe v Německu, protože je tam hodně práce a hezké holky:D

4  Studuji: Zvláštní školu  Koníčky: Posilování, PC, chození ven.  Nejoblíbenější předměty: Dějepis, zeměpis  Národnost: Czech Republic  Oblíbené zvíře: pes  Oblíbený herec: Will Smith  Oblíbení zpěváci: 2pac D m x ICE CUBE  Můj sen: Být úspěšný člověk.

5 MIROSLAV KOKENY  Kamarádi mi říkají Miky.  Ve škole mě to někdy baví, někdy ne. Docela se těším na učňák. Dříve jsem do školy chodil do Teplic u Červeného kostela, ale tady v Duchcově se mi líbí víc.  Rád sportuji, můj nejoblíbenější sport je fotbal. Na fotbal koukám v televizi a také ho hraju s kamarády. Chtěl bych hrát fotbal závodně, ale… Můj nejoblíbenější fotbalista je Cristiano Ronaldo.Moji kamarádi jsou: Lukáš Berky, Petr Koša, Vláďa Lovaš, Patrik Jano a Roman Polák. Mám jednoho sourozence a to mi stačí.

6  Jmenuji se: Iveta Nistorová  Můj koníček je fotbal, lítat venku a bavit se :D  Mám 4 sourozence- Marka, tomu je 18 let, Ninu, té je 20 let, Tomaše, tomu je 15 let a Táňu, té je 18 let. Mám je všechny mocinky ráda ♥ ♥ :D  Moje máma se jmenuje jako já, Iveta a můj nevlastní táta Ruda Scorba, také je mám moc ráda :D  Jinak sem ráda, že už vyjdu z 9. Třídy, že už se půjdu učit a doufám, že to tam nějak vydržím a že nebudu držkatá atd.  Moje nejlepší kámoška je Tereza Šponiarová, tu mám moc moc ráda a beru jí taky jako ségru, protože je taková „debilka“ jako já. Tak to je vše, co jsem chtěla :D čůůůůůssss :D a jinak jsem super holka :D

7  Jmenuji se Jan Semerák,  Má přezdívka je Semi.  Do školy chodím nerad a nesnáším některé vyučovací hodiny, mé oblíbené předměty jsou Pracovní výchova, Informatika, fyzika.

8  Mým koníčkem je fotbal a celkově mám rád sport. Rád pracuji na PC. Do první třídy jsem chodil na základní školu do Bíliny. Od 26 února jsem chodil do školy v Liberci. Od května 2013 jsem v dětském domově v Duchcově a tam chodím i do školy. Jsem kamarádský a v pohodě.

9  Moje přezdívka je: Koňárka  Mám 3 sourozence: Dva starší bratry Lukáše a Radka, mladší ségru Adélu.  Ráda hraju fotbal, chodím ven s kamarádkami. Mám 5 nejlepších kámošek: Marunu, Ivetu, Petru, Karolínu a Vanesu. Jinak mám dalších kámošek fakt hodně.  Mám ráda srandu a nemám ráda namyšlenost :-D  Jsem normální holka.  Ráda bych se chtěla podívat do Francie a Španělska.

10  Nemám žádného sourozence - jsem jedináček.  Po škole chodím hrát fotbal a basket. Rád chodím s klukama ven, posloucháme písničky a jen tak si povídáme a blbneme.  Moje máma se jmenuje Zdena Tichá a můj táta se jmenuje Pavel Tichý. Oba mají důchod a ještě dělají v Teplicích v brambůrkárně.  Mám ještě dva psy a dvě morčata a s nimi mám super zážitky.  Můj nejoblíbenější zpěvák je Rytmus.  Rád si píšu na facebooku. Jsem tam každý den.

11


Stáhnout ppt "Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák."

Podobné prezentace


Reklamy Google