Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka."— Transkript prezentace:

1 9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE

2 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka na tuto školu. Jako třídní učitelku jsme dostali paní učitelku Trlicovou, která nás učila 3 roky.

3 2. TŘÍDA Ve druhé třídě nás čekal kurz plavání.

4 3. TŘÍDA Ve třetí třídě jsme poprvé přijali Svaté přijímání.

5 4. A 5. TŘÍDA Ve čtvrté a páté třídě byl náš třídní učitel pan učitel Hrbáček.

6 6. TŘÍDA Přišel II. Stupeň a s ním plno nových věcí. Mít na každý předmět jiného učitele a pořád se stěhovat z jedné třídy do druhé, to pro nás nebyl někdy zrovna nejlehčí úkol. Taky nám přibylo učení, z čehož jsme se snad do teď nevzpamatovali.

7 7. TŘÍDA

8 8. TŘÍDA V 8. třídě jsme se naučili tančit v tanečních a zanedlouho jsme měli lyžařský kurz.

9 9. TŘÍDA V 9. třídě jsme se rozhodně nenudili. Jako první nás čekal týdenní zájezd do Anglie, který jsme si moc užili a poznali Londýn, Brighton a další zajímavá místa.

10 Jako každý rok jsme měli i my za úkol, připravit pro menší děti Halloween.

11 A protože zrovna letos to bylo 120 let od založení naší školy, proběhla akademie, kde jsme získali velký úspěch.

12 Čekalo na nás taky zásadní rozhodnutí v našem životě. Vybrat si školu. Někteří z nás dlouho váhali, jiní měli o svém povolání rozhodnuto už dávno dopředu. I přesto jsme si všichni dovedli vybrat a byli úspěšně přijati. Teď už nezbývá nic jiného, než si užívat posledních pár týdnů na této škole a připravit se na nové školy, zážitky a lidi, které tam potkáme a doufat v to, že jsme se vydali správnou cestou.


Stáhnout ppt "9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka."

Podobné prezentace


Reklamy Google