Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

8. 9. – 10.9 2014. Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "8. 9. – 10.9 2014. Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima."— Transkript prezentace:

1 8. 9. – 10.9 2014

2 Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.

3 Přijel autobus a minibus. Museli jsme se rozdělit v poměru 10:21. Pan řidič byl necita. Při jízdě jsme trpěli písněmi Zagorky a Káji Gotta.

4 Konečně po dvouhodinové výjimečné cestě jsme dorazili na místo činu. S úžasem jsme si prohlíželi zelenou trávu a bádali nad tím, jestli tam budeme přespávat. Bohužel naše vize byla rozbita a museli jsme oželet ten krásný trávník. Spalo se na chatě. Příjezd

5 Naše paní učitelka Alenka předešla boji o pokoje tím, že nám je přidělila včas sama. Bohužel naprosto náhodně, takže někteří z nás postrádali nepodstatné věci jako koupelna nebo zrcadlo. Vybalování a zabydlování nám zabilo čas až do skvělého oběda – neznámá polévka a segedínský guláš.

6 Po večeři založil p. prof. Kváča oheň a v ráji byla dušička každého pyromana. Naštěstí všichni vyvázli v relativně zdravé formě. V noci jsme samozřejmě spali jako andílci a žádné porušování pevně nastavených pravidel neproběhlo.

7 Následující ráno a dopoledne jsme strávili relativně volným rekreačním časem, tedy až na pár jedinců. Nastala svačina a pak dokonce i oběd (těstoviny s omáčkou s neznámými kusy zeleniny). Po jídle jsme všichni začali připravovat své svaly na odpolední túru.

8 Túra byla veliká událost. Když jsme se doplazili k rozhledně Žalý, někdo dorazil s úsměvem na tváři a někdo s jazykem na vestě. Naše první třídní foto se dostalo na svět. Túra (boj o život)

9 Zpět na chatě většina z nás pilovala svá divadelní představení. Někdo ale dokonce stihnul i představení nejnovějších technologických vymožeností.

10 Po večeři jsme zinscenovali své scénky plné vzruchu a napětí. Přispěl i profesorský sbor. Závěr kurzu jsme oslavili lahodnými lentilkami. V noci jsme se i po prodloužené večerce (znovu díky paní učitelce Alence) opět proměnili v andílky. Večer plný vzruchu a napětí

11 Čas rozloučení s panem Krakonošem přišel ráno. Byla to smutná událost a tiché slzy padaly na naše pokleslé tváře. Ke škole jsme ale dorazili se šťastnými vzpomínkami a v naší mysli se už vynořovaly tajné plány na nadcházející lyžařský kurz … Všechno jednou končí …

12 V YPRACOVALI : Pavlína Huynhová Matěj Dvořák Jan Cyž Ladislav Krč Amálie Havlová


Stáhnout ppt "8. 9. – 10.9 2014. Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima."

Podobné prezentace


Reklamy Google