Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili."— Transkript prezentace:

1

2 Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili do sebe dva docela malé meteority, ale ty stvořili něco velkého a úžasného! Planetu Howrse! O 10 let později se tam objevila jakási věcička. V průběhu 3 let rostla a rostla a přesně po 3 letech se z té věcičky stal krásný kůň! Ale ne tak ledajaký kůň! Byla to matička země Howrse jménem Gaia!

3 Ano! Když je to matička země Howrse, musí mít také vzácnou podobu, že ano? A tak to taky bylo! Na hlavě měla krásné modré nebe které na krku přecházelo ve vysoké hory a u kohoutku měla už krásné zelené pláně a potůček. Skoro u nohou měla velké nádherné moře a od kolen měla už oheň. Ocas měla jako proudící řeku. Byla prostě nádherná! Pak podle své podoby vytvořila okolní svět.

4 Když Gaia dotvořila planetu Howrse, byla už moc unavená. Rozhodla se, že si utvoří 2 pomocníky, klisnu Gaïu a hřebce Ouranose. Když je vytvořila z přírody, dala každému polovinu svého života. Gaïa měla spoustu energie ale byla i hodně nebezpečná. Měla utvořit svět bezpečnější a pracovitější. Ouranos měl za úkol zase utvořit svět klidným a harmonickým. Oběma se to moc dařilo.

5 Ale každý se někdy unaví a to platilo i u Gaïu a Ouranose. Unavili se a tak si vytvořili další pomocníky. Jako prvního vytvořili Safíra. Klidný a trpělivý modrý hřebec.

6 Jako druhou vytvořili Ruby. Energická ale milá růžová klisnička.

7 Jako třetího a čtvrtou vytvořili Nefrita a Smaragd. Smaragd je trochu stydlivá ale milující klisna. Nefrit zase umí vyjádřit hned svůj názor, prostě je to rozhodný hřebec. Oba jsou zelení, ale každý měl jedinečný odstín.

8 Jako další vytvořili Ametyst. Má úžasně vyvituné smysli. Umí naslouchat a proudí z ní mír. Je fialová ale někde je i trochu růžová.

9 Jako posledního vytvořili Topaze. Neobyčejně chytrého a umělecky nadaného hřebce do oranžova. Gaïa a ouranos se také rozhodli, že Topazovi (protože byl menší než ostatní) vytvoří další topaze. Celkem byli 4. Každý z nich byl jinak velký a jinak nadaný. 1. nejvyšší Topaz byl mistr na hudbu. 2. o trochu menší Topaz byl dobrý na vytváření obrazů.3. ještě menší Topaz uměl skvěle sochy. A poslední nejmenší Topaz toho nejvíc věděl. Všichni za nejmenším chodili a každý Topaz měl rád ty ostatní Topaze. Byli moc šťastní.

10

11 Když byli Gaïa a Ouranos se svojí prácí hotoví, dali každému život a odešli navždy spát. Jejich,,hříbata‘‘ zatím utvořila spoustu dalších plemen koní a poníků. Když uvidíš nějakého božského koně, je to největší čest na planetě Howrse. Znamená to, že jsi něčím opravdu hodně víjmečný a podle toho jakého uvidíš, poznáš v čem tak víjmečný jsi!

12

13 Posvátný strom nesmrtelnosti

14 Tráva mládí

15 Řeka pegasů

16 Potok jednorožců

17 Slunce živlů Slunce živlů

18 Rybník dvojčat Rybník dvojčat

19 Měsíc zbarvení

20 Hvězdy znamenitosti

21 Snad jste si to užili!


Stáhnout ppt "Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili."

Podobné prezentace


Reklamy Google