Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy."— Transkript prezentace:

1 Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy. Soutěž byla rozdělena do dvou kategorií, na 1. a 2. stupeň. Třídy předvedly různé muzikálové a pohádkové písničky, scénky z filmů, taneční a herecká vystoupení, hru na hudební nástroje. Všichni se velmi snažili, ale odborná porota složená z učitelů a žáků vyhodnotila nejlepší z nejlepších. Na 1. stupni překvapili žáci II. třídy s hudebně tanečním vystoupením „Jedním tahem“ z pohádky Šíleně smutná princezna. Vítězství na 2. stupni si odnesla VII. třída v čele s paní učitelkou písní „Víno“ ze seriálu Vinaři. Vítězové i ostatní vystupující byli odměněni sladkostmi. Hezké pololetní prázdniny všem!

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Stáhnout ppt "Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy."

Podobné prezentace


Reklamy Google