Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem."— Transkript prezentace:

1

2

3  V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.  Ve školní družině si hrajeme, vyrábíme, pořádáme vystoupení pro rodiče, sportujeme, chodíme do přírody. 

4  V říjnu jsme v rámci Projektu Pexesový král- královna, pořádali ve všech odděleních turnaj v pexesu. Vítězové si odnesli symbolické ceny.

5  Pomalu začínáme s nácvikem vánoční besídky. Vyrážíme na vycházky do přírody a sledujeme stopy podzimu.

6  Vyrábíme vánoční dekorace, vystupujeme na vánoční besídce- Projekt školní družiny.

7

8  Hrajeme si v klubovnách a pořádáme již tradičně Karneval školní družiny.

9  V březnu nás navštívil kouzelník, vyráběli jsme obaly na knížky.

10

11 Zdobíme klubovny velikonočními dekoracemi, které si děti vyrobily. Pořádáme besedy, zůčastňujeme se soutěží, povídáme si o recyklování, co do přírody nepatří a to vše v rámci projektu Den země. Připomínáme si výročí letu člověka do vesmíru.

12

13

14

15  V květnu mimo jiné připravujeme pro děti projekt Červeno-modrý den. V červnu odpoledne plné her a soutěží – Den dětí.  A pak hurá PRÁZDNINY


Stáhnout ppt " V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem."

Podobné prezentace


Reklamy Google