SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ „Jak získat dotaci z IPRM na rekonstrukci bytového domu?“ od 15:00 hodin Hlavní sál Klubu Starý pivovar Prusinovského 114, Kroměříž.
Advertisements

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Statutární město Chomutov vyhlásilo výzvu č. 1 k podávání žádostí o poskytnutí finanční podpory projektů Regenerace bytových domů v rámci Integrovaného.
SEMINÁŘ PRO EXTERNÍ HODNOTITELE - HODNOCENÍ, PPH, NÁLEŽITOSTI POSUDKŮ.
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Integrovaný plán rozvoje města Náchod - problémová zóna u nemocnice na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
1 IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 2. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů ( rámci realizace.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Informační schůzka k Integrovanému plánu rozvoje města Chrudim financovaného z EU
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
ČASTÉ CHYBY PŘI ZPRACOVÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI 8. října 2013 Ing. Petra Salačová, OAP Ústí nad Labem 1.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Veřejné projednávání,
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
VÝZVA K PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ PODPORY
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
IPRM Sídliště Kročehlavy Regenerace bytových domů.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
1 Integrovaný plán rozvoje města – zóna Severní sídliště Seminář pro žadatele a příjemce IPRM - IOP
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Závěrečná zpráva o realizaci IPRM PRAHA.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Schválením žádosti projekt nekončí
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele IROP
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
odbor politiky bydlení
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Integrovaný regionální operační program – IROP
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost (2007 – 2013)
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!

schválen Ministerstvem pro místní rozvoj Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín - „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ - výše dotace ,- EUR

Výzvy vyhlásilo město Český Těšín výzvy k podávání žádostí o dotaci pro oblast podpory 5.2a) Revitalizace veřejných prostranství - kontinuální - do vyčerpání finančních prostředků 5.2b) Regenerace bytových domů - časově omezená - ukončení přijímání žádostí v 11:00 hod

Podání žádosti - žádost v systému BENEFIT7+ - v elektronické a listinné podobě ve 2 vyhotoveních (1 originál a 1 kopie), včetně příloh - v zalepené obálce, na které bude uvedeno: „Neotvírat“ IPRM Český Těšín úplný název žadatele adresa žadatele název projektu

Přílohy: 1. seznam příloh 2. doklad o partnerství 3. doklad o majetkoprávních vztazích k místu realizace projektu – výpis z katastru nemovitostí nebo list vlastnictví 4. prokázání právní subjektivity žadatele (výpis z příslušného rejstříku, zakládací smlouva, stanovy, IČ) 5. územní rozhodnutí 6. projektová dokumentace (technická zpráva, situace, půdorysy, pohledy a řezy, rozpočet a harmonogram)

Přílohy: 7. platný doklad o povolení stavby (stavební povolení, ohlášení stavby) 8. platný průkaz energetické náročnosti budovy 9. potvrzení o výběru projektu z Města Český Těšín 10. ověřená kopie Rozhodnutí o poskytnutí dotace 11. kopie Rozhodnutí o poskytnutí dotace 12. čestné prohlášení o způsobilosti žadatele v rámci kategorizace malý a střední podnik (formulář) 13. dokument dokládající zmocnění k podpisu žádosti o dotaci vydaný statutárním zástupcem

Přílohy: 14. doklad o schválení podání žádosti o dotaci a o zajištění předfinancování a spolufinancování projektu ( bankovní příslib, čestné prohlášení) 15. doklad dokládající zmocnění k podání žádosti a k podepisování dokumentů týkajících se projektu vydaný vlastníky bytového domu, kdy jeden z vlastníků bude žádat za všechny

Hodnocení žádostí: 1. fáze – na úrovni Města Český Těšín - posouzení obecných a specifických kritérií přijatelnosti - hodnocení formální úplnosti - kvalitativní hodnocení - cca 25 pracovních dnů 2. fáze – na úrovni Centra pro regionální rozvoj

Kvalitativní hodnocení žádosti: a) zkušenosti žadatele a soulad se strategickým plánem města Český Těšín b) oznámení podání žádosti c) kvalita projektu d) naplňování indikátorů (počet bytových jednotek, úspora energie) e) horizontální témata (rovné příležitosti, udržitelný rozvoj a ochrana životního prostředí) minimální počet bodů 100 maximální počet bodů 200

Město Český Těšín: - vystaví Potvrzení, že projekt je součástí schváleného IPRM a je v souladu s jeho cíli a prioritami - vrátí originál projektové žádosti žadateli - sestaví Seznam projektů doporučených k podpoře a tento předá Řídícímu orgánu Integrovaného operačního programu

Žadatel: - zašle nebo předloží k hodnocení projektovou žádost na Podatelnu MěÚ Český Těšín - předloží projektovou žádost a Potvrzení, že projekt je součástí IPRM a je v souladu s jeho cíli a prioritami (vydává město) na pobočku Centra pro regionální rozvoj v Ostravě

DĚKUJI ZA POZORNOST PŘEJI PĚKNÝ DEN Ing. Helena Latková