9 let na základní škole:.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Já a moje třída Od začátku až do konce ..
Moje třída.
Po 38 letech Zvuk Hele další a kdopak to je ? Veselá a srdečná debata nastala mezi všemi.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Menu 1.Třída1.Třída 2.Třída3.Třída 4.Třída2.Třída3.Třída4.Třída 5.Třída6.Třída5.Třída6.Třída 7.Třída8.Třída7.Třída8.Třída 9.Třída Učitelé Ostatní ->
Dneska se něco naučíme o matematice Cílem je, naučit se samostatně vyřešit problémy, pomocí znalosti ze základky, střední školy a univerzity (pokud si.
Školní výlet Praha Ukážeme si, co všechno jsme v Praze viděli :)
Srdce z lásky darované.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Naše cesta fyzikou.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Masarykovo gymnázium.
Školka.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Svahová 2010 „Dokonalá parta“. Svahová je krásná trochu větší vesnice. Leží v Krušných horách, asi 20 kilometrů od Chomutova.
Moje třída.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Příběh o budoucnosti lidstva Já si například myslím že v roce 2696 bude náš svět strašně znečištěný, ale vyspělý.
N AŠE PRVNÍ VYSVĚDČENÍ 31.Ledna A je tady další den „D“. Přijdeme do školy a tam na tabuli básnička. Všichni ve sváteční náladě i oblečení a celí.
Život je jen náhoda Vypracovaly: Ludmila Fialková Jana Prchlová Sandra Martinková.
SHRNUTÍ NAŠÍ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Z OBROVSKÉ TŘÍDY NA PRŮMĚRNOU.
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
PřIjímací řízení na GJŠ
Valentýna Szybakowská
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Den Země 3.A – 25. dubna.
Naše 7 Třída.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Dneska se něco naučíme o matematice
Transkript prezentace:

9 let na základní škole:

1. třída Do první třídy jsem se hrozně těšil(asi jako skoro každé dítě) Za naší třídní učitelku jsme dostali pani učitelku Mikulínovou Nemohl jsem se dočkat až začnu psát první úkoly,písemky,učit se číst,psát počítat……. Byl jsem vzorný žáček,který vždy míval všechny úkoly,a to i mí spolužáci Když někdo nedonesl úkol dostal černý puntík a byl celý zklamaný :‘( A když nastalo naše první vysvědčení to byly samé 1 od vrchu až dolů….ale to se postupem času změnilo :D

2. třída: Tady nás nadále učila paní učitelka Mikulínová Nadále jsem pokračovali v našem učení Vyjmenovaná slova,násobilka,……. Nadále vzorní žáčci ale už nás škola možná začala trochu nebavit :D…..

3.třída: V 3. třídě nás poslední rok učila paní učitelka Mikulínová… Už jsme se pomalinku začali dostávat do vyšších tříd Byly jsme už o něco chytřejší …..

4. třída: V této třídě jsme už dostali novou třídní učitelku.. A to paní učitelku Ptáčkovou…. Byla o něco přísnější než paní učitelka Mikulínová… Za vykřikování v hodinách jsme dostávali věty…a za ten den jich nebylo málo…… :D A v této třídě začala většina chodit do včelařského kroužku…..(do dnešní doby vydrželi asi z poloviny třídy jen 2 :D )…

5.třída: Nadále nás učila paní učitelka Ptáčková… Na konci této třídy přišel pro nás takový ,,zlom“ a to přestup na druhý stupeň….

6. třída: Druhý stupeň!! Naší třídní se stala paní učitelka Sucháčková (která je naší třídní až do této doby..) Škola …hm… už to nebylo jak v první třídě… Už nás tolik nebavila (jako většinu žáků .. :D ) Nové hodiny jako fyzika…..

7. třída: Naší třídní učitelko nadále byla paní učitelka Sucháčková…. Jak už to tak bývá třída se začala trochu měnit… A v této třídě jsme měli lyžařský výcvik… Strašně moc jsme si ho užili a zůstalo nám hodně zážitků

8.třída: Třídní nadále paní učitelka Sucháčková…. I když jedna změna nastala a to ta že nám přibyl nový předmět…a to chemie :/ (Já upřímně jsem z toho nadšený nebyl páč mě to ale vůbec nebaví!!! ) Začali jsme se připravovat na střední školy…. Začali jsme se poohlédat po našich školách…co budeme chtít v budoucnu dělat…..!!!

9. třída (poslední rok na Základní škole) V této třídě k nám přistoupila nová žákyně a to Nicola Řeháková… Taky už jsme měli být rozhodnutí na jaké školy půjdeme, co budeme dělat,…… Podání přihlášek Přijímací zkoušky,přijetí…:3(nakonec jsme byli všichni přijatí na své vysněné školy, což je dobře …) Ale v této třídě jsme zažili naše taneční…a myslím si, že můžu říct, že jsme si ho užili a budeme na něho rádi vzpomínat

A po tom všem nám zbývá už jen pár měsíců(no i když teď už jen dní) co spolu naposled strávíme jako třída.. Děláme tablo,plánujeme poslední zvonění,třídní fotky…….

Dokončení!!: A co k tomu na konec dodat??.. 9 let na této základní škole nám všem toho moc dalo do našeho života… Učitelé to s námi neměli mnohdy lehké a divím se, že to vše vydrželi.. Všichni budeme určitě na tuto školu rádi vzpomínat..! A při společných setkání se rádi zasmějeme při všech příhodách na které si rádi vzpomeneme !!