Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše cesta fyzikou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše cesta fyzikou."— Transkript prezentace:

1 Naše cesta fyzikou

2 1. seznámení Začalo to jednoho krásného dne když jsme se dozvěděli že budeme mít fyziku.Toť bylo jest na začátku 6.třídy…Všichni jsme se na fyziku těšili,ale postupem času se začali projevovat dívčí nepokoje vůči fyzice! MY jako vzorní žáci jsme chtěli,aby je fyzika bavila,ale ony ne! 

3 1.rok (6.třída) Už polovina šesté třídy rozhodla o budoucnosti některých z chlapců,kteří se rozhodli zabývat se dále fyzikou na střední škole a v pozdějším povolání.

4 2.rok (7.třída) Fyzika v sedmé třídě se jevila mnohem těžší než v šesté,protože jsme se začali pořádně učit zatímco v šesté jsme se s ní seznamovali.Výsledek byl znát i na vysvědčení.

5 3.rok (8.třída) Byli jsme seznámeni se ŠVP a tak se výuka fyziky změnila z našeho pohledu k lepšímu.Vytvářeli jsme prezentace a projekty,které jsme pak se třídou vzájemně zkonzultovali.

6 4.rok (9.třída) Pan učitel se rozhodl pokračovat stylem výuky jako v osmé třídě a my byli jedině rádi.Postupně se přidávali i jiní učitelé.Touhle zábavnou formou jsme získali stejné množství informací jako starou metodou.

7 Oblíbená témata Jakuba Počty
-vesmír (sluneční soustava) -magnetismus -odpor,napětí,proud -optika

8 Oblíbená témata Lukáše Trumpeše
-vesmír -síla -elektřina (odpor,napětí,proud) -fyzika v přírodě

9 Oblíbená témata Radka Fajmana
-fyzika a počítače -elektřina(El.práce,El.výkon) -vesmír

10 Závěr Fyzika bude provázet celý náš život a budeme se s ní setkávat na každém kroku i když si to třeba ani neuvědomíme.Možná proto nás tak bavila,když jsme si uvědomili,že ji budeme potřebovat. We love fyzika!

11 Zpracovali:Radeček Fajmanuj
Kubíček Počtů Lukášek Trumpešůj


Stáhnout ppt "Naše cesta fyzikou."

Podobné prezentace


Reklamy Google