Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Den Země 3.A – 25. dubna.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Den Země 3.A – 25. dubna."— Transkript prezentace:

1 Den Země 3.A – 25. dubna

2 Našli jsme černou skládku v Drnce

3

4 A tak jsme se pustili do úklidu

5

6

7

8

9 Samotného skla byly tři velké pytle,
ostatní byly plasty, dráty, staré boty apod. Co jsme unesli, dopravili jsme do Chotouně do kontejnerů. Nějaké sklo jsme ale museli zanechat v pytli v lese u cesty a nahlásili to na obecním úřadě. Ten zajistil jeho odklizení.

10 Tak jsme místo vyčistili

11 Kája vytvořila cedulku

12 Očima žáků Den Země se mi líbil, protože jsme uklidili část lesa. Mám z toho dobrý pocit. (Maty) Den Země se mi líbil, protože jsem se poučila, že s musím o přírodu starat. (Adélka) Den Země se mi hodně líbil, protože mě bavilo hledat semenáčky stromů. (Fanda) Naše třída uklízela kopec Drnku. Měla jsem z toho dobrý pocit, protože tam bylo velké smetiště a my jsme všechno uklidili. (Naty) Na Den Země jsme šli do Drnky uklízet odpadky. A taky jsme hledali semenáčky stromů. Byl jsem unavený, ale vážně to stálo za to. (Sam)

13 Byl Den Země a my šli do Drnky uklízet odpadky
Byl Den Země a my šli do Drnky uklízet odpadky. Moc mě to nebavilo, ale když jsme se vraceli do školy , tak jsem měla radost, že jsme tam hezky uklidili. (Bára) Byl Den Země a se třídou jsme šli ven sbírat odpadky. Byl jsem z toho hrozně unavený, protože jsem nesl plný pytel skla. (Honzík)

14 Ve třídě jsme zpracovali spolu s žáky 3.B téma SLADKÁ VODA NA ZEMI

15


Stáhnout ppt "Den Země 3.A – 25. dubna."

Podobné prezentace


Reklamy Google