Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sobota 11.10.2008 Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sobota 11.10.2008 Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani."— Transkript prezentace:

1

2 Sobota 11.10.2008

3 Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.

4 Ráno byla snídaně na kterou byl chleba, marmeláda a máslo. Také byl ještě čajík. Po dobře snídani jsme uklidili třídu ve které jsme nocovali a sbalili jsme si batohy a rozloučili jsme se s Bigem. Šli jsme si dát batohy do klubovny.

5 Poté co jsme si dali věci do klubovny, tak jsme se vydali na výlet na Křivák. Cestou jsme hráli mnoho her a užili jsme si mnoho zábavy.

6 Hra veverka - hra spočívá v tom, že se dva přivážou k lanu, které je přivázané ke stromu a snaží se uhlídat svoje šišky, aby jim je ostatní veverky neukradly.

7

8

9

10

11 Nejnovější módní výstřelky Terky a Naty.

12 Poté jsme ušli ještě kousíček a rozhodli jsme se,že si zahrajeme ještě nějaké hry. A zahráli jsme si hru na čísla.

13 Poté ještě hra se šiškami kdo postaví nejvyšší věž?

14 A nakonec šiškovou věž měli vyšší Gogovci ale ten styl upadal zato Benyovci nižší ale hezčí. Ale bylo to jedno protože hapaly.

15 Poté jsme se vrátili zpět ke klubovně a zde jsme si daly naprosto poslední hru a to hopskok a vzali si batohy, rozloučili jsme se a vrátili se domů. Toto je naše společné foto.

16


Stáhnout ppt "Sobota 11.10.2008 Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani."

Podobné prezentace


Reklamy Google