Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PřIjímací řízení na GJŠ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PřIjímací řízení na GJŠ"— Transkript prezentace:

1 PřIjímací řízení na GJŠ
Komedie dell´ arte

2 Na Gymnáziu Jakuba Škody právě probíhají přijímačky a přijelo mnoho studentů a studentek. Jedním z nich je Harlekýn, který přijel z Dřevohostic. Za Harlekýnem sedí Kolumbína, která dorazila až z Želatovic. V této třídě jsou pouze 2 studenti. Díky jejich dyslexii mají na test o něco více času než ostatní, a tak byla vyhrazena jedna třída speciálně pro ně. Kvůli nedostatku tříd museli být v učebně výtvarné výchovy.

3 Testy byly v plném proudu, když Harlekýn nervozitou upustil na zem svoji propisku.

4 Naštvaný Harlekýn s lehkou nervozitou zvedá svoji propisku:
Sakra práce!

5 Jakmile zvedl propisku, uviděl nádhernou studentku sedící hned za ním
Jakmile zvedl propisku, uviděl nádhernou studentku sedící hned za ním. Nemohl z ní spustit oči. A tak zíral… Harlekýn: Waaauu ! Kolumbína: Co je? Pozor jde učitel! Otoč se!

6 ...a stále zíral. Harlekýn si nedal říct a už se chtěl Kolumbíny zeptat na telefonní číslo, když vtom přišel učitel a vyhodil ho ze třídy kvůli údajnému opisování. Harlekýn: Můžu se tě zeptat na tvoje tel…. Učitel: Co ty tam! Ty opisuješ? Ať už jsi pryč, ty darebáku! Harlekýn: Ale… Učitel: Žádné ale!

7 Harlekýn tedy odchází a přijímačky tak pro něj končí
Harlekýn tedy odchází a přijímačky tak pro něj končí. Je to velké zklamání, jelikož na tuto školu velmi chtěl. Harlekýn: Nééé! Co řeknu mámě !?

8 S velkým zklamáním odešel domů, kde měl velký průšvih, a tak se zavřel do pokoje. Vzpomněl si na nádhernou dívku z přijímaček a chtěl jí zavolat, jestli by s ním nešla ven. Jenže neznal její telefonní číslo, a tak se rozhodl ji hledat ve Zlatých stránkách.

9 Harlekýn: Jo. Mám to!

10 Harlekýn tedy volá Kolumbíně, zda by nešla ven
Harlekýn tedy volá Kolumbíně, zda by nešla ven. Je sice trochu nervózní, ale vše s lehkým koktáním dobře zvládá. Kolumbína zvedá a souhlasí s jeho nabídkou. Harlekýn: Ča-čau, já jsem Ha-harlekýn z přijímaček a chci se tě zeptat, jestli bys se mnou nešla ven ? Kolumbína: Ahoj, moc ráda. Buď ve 2 v parku. Těším se na tebe.

11 Harlekýn a Kolumbína se sešli v parku a udělali si nádherný den
Harlekýn a Kolumbína se sešli v parku a udělali si nádherný den. Během pár dní se dali dohromady a jejich vztah šťastně stále trvá.

12 Konec  Zpracovali: Daniel Hanuš, Petr Pivko, Josef Fencl, Dan Černoch, Stefan Hajduk


Stáhnout ppt "PřIjímací řízení na GJŠ"

Podobné prezentace


Reklamy Google