Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová"— Transkript prezentace:

1 Adaptační kurz 1.A 8.9.-10.9. 2014 Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
Daniela Krajíčková Nicole Mikšovská

2 1. Den V pondělí třída 1.A vyrazila na adaptační pobyt do Krkonoš. Po asi dvouhodinové cestě jsme dojeli k chatě Pohlednička - cíli naší cesty. Náš adaptační kurz jsme zahájili obědem, který většina označila za ,,pěknej hnus". Po obědě jsme se začali adaptovat. Čekal nás orientační běh (pro některé chod), s různými úkoly po cestě. Po orienťáku se někteří otužilci odvážili do bazénu. Po večeři (která stejně jako oběd nestála za nic), jsme pokračovali v adaptování u ohníčku, na který jsme si vlastnoručně a pracně nanosili dřevo.

3

4 2.Den Druhý den dopoledne jsme měli víceméně volnou zábavu. Hráli jsme různé hry, ať už venku nebo v herně, jež byla součástí chaty.

5 2.Den - túra Po obědě nás čekal cca 12km dlouhý výšlap na rozhlednu Žalý. Někdo našel sílu vystoupat až na rozhlednu, někdo se jen svalil na lavičky pod ní. Unavení a ušlí jsme po návratu s vděkem uvítali večeři. Večerní program byl velice humorný. Hrály se scénky, jejichž témata jsme dostali předešlý den. Je zajímavé, jak v některých spolužácích dřímá potenciál pro herectví. Poté se vyhlásily výsledky orientačního běhu a každý z nás dostal malou cenu. Protože jsme se chovali naprosto vzorně, byla nám (k naší radosti) prodloužena večerka. :))

6

7 3.Den - odjezd Ve středu ráno už jsme jen rychle naházeli věci do kufrů a hurá směr domov. Náš adapťák se vážně hodně povedl, jen by mohl být delší. Získali jsme nové přátele a těšíme se na příští společný výlet. V našem případě to bude nejspíše zimní lyžařský výcvikový kurz. :)

8 Na závěr bychom chtěli poděkovat paní prof
Na závěr bychom chtěli poděkovat paní prof. Klasnové a Sixtové a panu prof. Kváčovi, kteří uskutečnili náš adapťák!


Stáhnout ppt "Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová"

Podobné prezentace


Reklamy Google