Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili"— Transkript prezentace:

1 Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili. Dnes se s nimi jejich kamarádi rozloučí na obecním úřadě a uvidí, jak za celý ten rok „vyspěli“. Paní učitelka s paní kuchařkou přichystala dětem výzdobu jídelny. Chtěli jsme opět vyzkoušet pevnou vůli dětí a po celou dobu svačinky byly kolem rozsypané bonbónky. Až na malinkou Elišku vydržely všechny děti do té doby, než pěkně posvačily. Pak se spravedlivě rozdělily.

2 Po svačince čekalo školáky strojení do „svátečního“
Po svačince čekalo školáky strojení do „svátečního“. Zahráli jsme si ještě několik her a vydali se všichni na obecní úřad.

3 Rodičů se dostavilo jen několik
Rodičů se dostavilo jen několik. Někteří se nemohli uvolnit ze zaměstnání. Přesto všechno bych jim i touto cestou chtěla poděkovat za to, že s námi tak hezky spolupracovali. Maminky možná cílily trochu „šimrání“ v bříšku, stejně jako naši předškoláci.

4 Děti dostaly pro památku na školku hezké knížky a šerpy
Děti dostaly pro památku na školku hezké knížky a šerpy. Pan starosta se s dětmi krátce rozloučil a paní ředitelka vlídným slovem děti navnadila pro vstup do první třídy.

5 Po rozloučení na OÚ byly pro děti připraveny hry a soutěže na školní zahradě. Stále se však všichni nemohli dočkat „vyslouženého nocování ve školce“. U oběda na děti čekala opět sladká odměna. Paní učitelka Petrošová se s dětmi rozloučila, aby mohla připravovat „cestu za dobrodružstvím“.


Stáhnout ppt "Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili"

Podobné prezentace


Reklamy Google