Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Halloween Dne 30.10.2014 si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Halloween Dne 30.10.2014 si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro."— Transkript prezentace:

1 Halloween Dne 30.10.2014 si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro děti mateřské školy. Žáci se převlékli do halloweenských masek a strašidelných kostýmů. Děti v mateřské školce byly zpočátku ke strašidlům nedůvěřivé, ale později si je maškary svým zábavným programem získaly. Ve škole se děti už tak nebály, ale zato se aktivně účastnily programu, který zahrnoval luštění křížovky, anglické pojmenovávání barev a popisování lidského těla. Každé z dětí bylo odměněno sladkou odměnou. Dětem se halloweenský den moc líbil a rádi si jej zopakují určitě znova. Hana Suchánková, VIII. třída

2 Halloween

3

4

5


Stáhnout ppt "Halloween Dne 30.10.2014 si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro."

Podobné prezentace


Reklamy Google