Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín"— Transkript prezentace:

1 Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín

2 Proč tato škola? Dopravní dostupnost Vybavenost školy
Úspěšnost u státních maturit Příjemní, chápaví učitelé Skvělí spolužáci

3 Moje volba O této škole jsem nikdy nepochybovala. Vždy jsem chtěla studovat na vsetínském gymnáziu. Jak kvůli dopravnímu spojení, tak i kvůli celkovému dojmu ze školy.

4 Zábava? Tady se člověk nikdy nenudí. Ať už to jsou přestávky, hodinovky, nebo samotné vyučování. Někdo si říká, že na gymplu je to jen o učení. Ano je, ale jaké si to uděláte, takové to máte. Se třídou toho zažijete spoustu i v hodinách. Vtipné komentáře, poznámky jak spolužáků, tak učitelů vás zaručeně pobaví a zpříjemní vám tu ,,otravnou povinnou docházku".

5 ISIC karty, známky na internetu
Letos MGV přišlo s novinkou. Zavedlo ISIC karty, které nahrazují čipy. S ISICem přichází i mnoho výhod. Slevy v obchodech, autobusech atd. Studentský průkaz? Žákovská knížka? Index? To už je minulostí. Od letošního roku je vše vedeno přes internet. Známky, omluvenky, domácí úkoly? To všechno je vedeno přes web BAKALÁŘI. Každý student si může volit obědy z pohodlí domova.

6 Odborné učebny Chemie (laboratoř, posluchárna)
Biologie (laboratoř, posluchárna) Fyzika (laboratoř, posluchárna) Jazykové učebny Počítačové učebny Mezi vybavení školy patří také kopírky, tiskárny a skeny. Každý student může tyto přístroje využít za poplatek na jeho ISIC kartě.

7 Tělocvičny Naše škola má k dispozici využití 3 tělocvičen. Sokolovna
Tělocvična na SZŠ Tělocvična MGV

8 Učitelé Spojením MGV, SZŠ a VOŠZ jsme poznali i nové učitele. Někdy si určitě s učiteli neporozumíte a vyměníte si své názory, i tady se to stává. Ale to, jak se k vám učitelé chovají, jak s vámi mluví. Prostě vystupování na úrovni. Jak se chováte vy k nim, tak se chovají oni k vám. Některé si oblíbíte, některé možná ne, ale tak to chodí všude.

9 Jídelna V naší jídelně máte na výběr ze 3 druhů jídla. Jedno je vždy vegetariánské. Obědy si můžete volit z pohodlí domova  Jídelna je zařízena moderně a tak, že se tam každý vyzná. Každý student ocení neobyčejné, točící židle.

10 Kroužky Škola nám nabízí i několik kroužků, do kterých se můžeme přihlásit bez ohledu na věk. Sportovní, kulturně vzdělávací, pěvecké, divadelní.... Výběr je velmi rozmanitý.

11 Zájezdy, kurzy, přednášky
Součástí vzdělávání na této škole je i účast na povinných kurzech. První kurz, kterého se účastní studenti prvních ročníků je ADAPTAČNÍ POBYT, dalším v tomto ročníku je LYŽAŘSKÝ KURZ. Další kurz čeká studenty ve 3. ročníku a to VODÁCKÝ KURZ. Zájezdy Naše škola pořádá také několik zájezdů. Do zahraničí, ale i po ČR. I se školou můžete poznávat svět vlastníma očima. Přednášky V rámci školní docházky je i několik odborných přednášek, které někdy příjemně zpestří vyučování.

12 Umění ve škole? Studenti se ve výtvarné výchově podílí na různých projektech. Jedním z nich je i malování po škole. Studenti malují po stěnách naší školy.

13 Pár slov na závěr.. Tuto školu jsem si oblíbila. Doporučuji ji všem, kteří se chtějí něco naučit, poznat nové lidi a hlavně se bavit.


Stáhnout ppt "Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín"

Podobné prezentace


Reklamy Google