Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016."— Transkript prezentace:

1 ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016

2 ČÍM JSEM CHTĚLA BÝT V MŠ V mateřské školce jsem nikdy neuvažovala o tom kam bych si dala přihlášku na střední školu protože jaké dítě o tomhle přemýšlí Myslím si, že jsem snad ani nevěděla ,že tenhle krok budu muset jednou udělat. Ale pamatuju si, že mě fascinovali popeláři a vždycky jsem jim mávala z okna. Pak jsem měla takovou éru kdy jsem stavěla svoje zoo z kostek přes celý pokoj a do něj nacpala všechny plyšáky co jsem doma našla .. a že jich teda bylo!.. A jako každé zoo potřebuje veterináře tak i já jsem jednoho potřebovala, tak jsem se rozhodla že se ním stanu sama.. . (to mi vydrželo možná tak do druhé třídy)

3

4 ČÍM JSEM CHTĚLA BÝT NA NŠ
První a druhou třídu mě pronásledoval sen veterinářky který začal už ve školce Pak se to trošku propletlo s výtvarkou a už jsem nechtěla dělat nic jiného než jen kreslit a malovat atd.. . A jako by to nestačilo tak jsem začala tančit se sestrou a kamarádkou na písničky od Hannah Montana a podle té nejlepší skupiny K3! Dokázaly jsem tančit před televizí až 3 hodiny v kuse..

5

6 ČÍM CHCI BÝT TEĎ Kdybych mohla tak bych nejraději zůstala alespoň ještě rok na základce abych se mohla rozhodnout ale problém je že to nejde A tak poslední dva roky přemýšlím jaká střední škola by byla pro mě. Rozhodně by mě bavilo být herečkou nebo slavnou fotografkou, návrhářkou a nebo prostě mít někde v Austrálii nebo Americe záchranou organizaci pro ohrožená zvířata nebo třeba zatoulané psy a kočky .. A nebo bych vlastnila obrovský ateliér se svými výtvory..

7

8 NA JAKÉ ŠKOLY DÁM PŘIHLÁŠKY?
Jednu přihlášku podám na: - ZŠ a G. Vítkov. a druhou na : – Zemědělská škola Opava –přírodovědné lyceum

9 KAM JSEM SE DOSTALA? byl den kdy jsme všichni drželi při sobě ,jako třída. Padly slzy smutku i štěstí ale byl to den na který nikdo nezapomene. Já jsem se dozvěděla výsledky už ráno před školou ale nadšená jsem z toho moc nebyla. I když jsem se dostala na přírodovědné lyceum jako 25. žádné obrovské nadšení se nekonalo a to možná proto že to není moje vysněná škola. Moc velké naděje že se mi tam bude líbit , do toho nevkládám a nechávám si stále otevřená zadní dvířka což je – Gymnázium ve Vítkove, ale kdo ví třeba mě ta škola překvapí .


Stáhnout ppt "ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016."

Podobné prezentace


Reklamy Google