Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference 20. 7. 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zákon č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi
Advertisements

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Tisková konference
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Deregulace nájemného Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Bydlení v obecních bytech
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
1 Daň z nemovitostí a místní poplatky jako finanční zdroj obcí a měst Alena Holmes Zdeňka Jirásková Odbor – Majetkové daně, daň silniční, poplatky a oceňování.
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
Majetkové narovnání Stručný přehled. Kontaktní údaje: tel.: , Jak je dnes financována naše církev? o Vlastní zdroje.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Alena Paulová.  Předpis č. 420/2004 Sb.  Obsah  § 1 – předmět úpravy  § 2 – předmět přezkoumání  § 3 – hlediska přezkoumání  Postup při přezkoumání.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
7 Praha, 29. listopadu 2005 Ministerstvo obrany České republiky TISKOVÁ KONFERENCE ministra obrany České republiky Karla KÜHNLA.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
XI. Celostátní finanční konference „Majetek jako základ fungování měst a obcí“ Oceňování majetku – vybrané aspekty ve vztahu k obcím a městům Ing. Vlasta.
ODBOR POLITIKY BYDLENÍ
Sociální bydlení z pohledu investiční podpory
Projekt „Vzdělávejte se!“
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Zkušenosti z činnosti PIS programu PANEL OK ČKAIT Plzeň Ing. Václav Klíma.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a ZDRAVÍ 21 v kraji Vysočina.
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Datum: Zpracoval(a): Možnost zapojení obce do financování jednotlivých projektů občanů (smluvní ošetření, způsob financování)
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Dávky SSP, pomoci v hmotné nouzi a příspěvek na péči.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb Mgr. Ivana Stráská.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Sociální služby poskytované obcemi aktuální problémy Ing. Daniela Lusková.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR OČEKÁVANÉ EFEKTY PODPORY BYTOVÝCH.
Národní dotační programy
Provozování vodohospodářské infrastruktury
odbor politiky bydlení
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Program na podporu lesních ekosystémů
Transkript prezentace:

Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference

Příspěvek Kč Finanční příspěvek pro ty, jejichž dům byl v souvislosti s povodní zničen nebo v rámci záchranných prací odstraněn Na nezbytné vybavení domácnosti, pořízení základních osobních potřeb apod. 150 tis. Kč na domácnost Žádejte prostřednictvím obcí Příjemce – osoba, která užívala byt z titulu vlastnického práva nebo jiného právního důvodu v objektu, který byl v důsledku povodně zničen nebo odstraněn Termín zahájení podávání žádostí:

Příspěvek na demolici Finanční příspěvek na demolici Ve výši nákladů na odstranění stavby. Výše nákladů musí odpovídat ceně v místě obvyklé a musí být odpovídajícím způsobem doložena. Jednorázově prostřednictvím obcí Příjemce – fyzická osoba nebo obec Termín zahájení podávání žádostí:

Příspěvek pro obce a domácnosti Dotace obcím na zajištění dočasného ubytování 200 tis. Kč na dočasné ubytovací jednotky Dotace občanům na obnovu vybavení domácnosti 30 tis. Kč - příspěvek na obnovu vybavení domácnosti vypláceno obcím Na zajištění dočasného ubytování osob postižených povodněmi a poskytnutí příspěvku na obnovu vybavení domácnosti Příjemce – obce Termín zahájení podávání žádostí: