Úvěrové změny u Buřinky – aktualita 937 na Portále P24

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústí nad Labem Dosažení potřebné kapacity justičních institucí
Advertisements

Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
Úvěrové operace.
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
ODBOR POLITIKY BYDLENÍ
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Rezidenční development a SOSB Stavební fórum, 14. června 2006 Magda Pokorná.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
Vychytávky s hypotékou
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
INTERNATIONAL BANK BANKOVNICTVÍ- PORADENSTVÍ-INVESTICE.
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_32_INOVACE_03C 8 AutorIng. Helena Svršková Období vytvořeníŘíjen 2012.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Stavební spoření.
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Shromáždění delegátů 2015 Projednání úvěrů na opravy bytových domů Pavel Hranáč Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23,
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
Státní zemědělský intervenční fond. PGRLF 2016 Pokyny pro poskytování podpory a formulář žádosti o podporu – na internetový stránkách v.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Aktivní bankovní operace – úvěry pro občany
Shromáždění delegátů 2017 Projednání úvěrů na opravy bytových domů
Katedra řízení podniku
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Kalkulace ceny zájezdu
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Hypotéka České spořitelny
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Aktualizace metodiky a dokumentů od Buřinky
Akční úvěrování od Buřinky
Modelace úvěru BD Vánek
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
HYPOTÉKY 1) Úprava metodiky hypoték
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od : Snižuje standardní úrokové sazby.
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Akční úvěrování od Buřinky
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

Úvěrové změny u Buřinky – aktualita 937 na Portále P24 Akce na Hypoúvěr od Buřinky za 1,95 % s odhadem zdarma se prodlužuje do 31.10.2015 Podmínky akce: Platí pro nabídky vytvořené v Kalkulátoru Hypoúvěru od Buřinky od 1.9. do 31.10.2015 Žádost o úvěr musí být doručena ke schválení do 30. 11. 2015 Uzavřená smluvní dokumentace musí být doručena do SSČS do 31. 1. 2016 Pokud žádost o úvěr bude podána prostřednictvím HC ČS, musí být odhad objednán prostřednictvím ČS (vyberte v žádosti o úvěr v části „4. Zajištění úvěru“)

Další podmínky: Odhad zdarma bez omezení účelu úvěru platí pouze pro Hypoúvěry od Buřinky do standardní hodnoty zastavované nemovitosti (např. pro byty do 90 % LTV a rodinné domy do 85 % LTV) Žádost o úvěr musí být doručena do SSČS do 30. 11. 2015 Uzavřená smluvní dokumentace musí být doručena do SSČS do 31. 1. 2016 Pokud klient za odhad již zaplatil (nebo ocenění již bylo objednáno), SSČS zpětně náklady nehradí Nový kalkulátor Hypoúvěru od Buřinky :   Aktuální Produktový list Hypoúvěru od Buřinky: