Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,"— Transkript prezentace:

1 Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn, kromě jiného, stanovuje postup pro EXPA v případě, kdy EXPA zpracovává obchodní případ pro osobu blízkou. EXPA mohou být zapojeni do přípravy a schvalování úvěrových žádostí svých vlastních a osob blízkých, příp. propojených v rámci ESSO. Zapojením do přípravy a schvalování úvěrových žádostí se přitom rozumí výhradně pouze předání podkladů a doplňujících informací schvalovateli. V žádném případě se nemůže jednat o jakoukoli přímou či nepřímou účast na samotném schválení obchodu. Za osobu blízkou je považována pro účely tohoto předpisu osoba v řadě přímé + sourozenec, manžel, druh, družka, registrovaný partner, zeť, snacha a manželovi rodiče. Toto ustanovení platí i pro PPO. Takový vlastní obchod nebo obchod osoby blízké musí být označen na Průvodním listu/nebo na žádosti o hypoteční/USS úvěr (žádost průvodní list nahrazuje). Výslovně musí být uvedeno, že se jedná o vlastní obchod, resp. obchod osoby blízké a to jak na Průvodním listě, tak na Žádostech o úvěr, pokud EXPA nepoužije Průvodní list. EXPA není oprávněn v případě takového obchodu ověřovat podpisy klientů na smluvní dokumentaci. Podpis smluvní dokumentace musí být realizován na HC/VIP.

2 Buřinka aktualizovala letáky
Poslední týden v únoru byly z důvodu změn v dokládání příjmů platných od zaktualizovány na Portále P24 v sekci Školící materiály a prezentace tyto letáky: BONITA – tahák TREND – tahák HYPOÚVĚR od Buřinky - tahák Pro připomenutí změn v dokládání příjmů přiložen „Metodický pokyn pro poskytování úvěrů SSČS“ (změny vyznačeny žlutě)

3 Nové slevové kupóny k úvěrům od Buřinky
Buřinka zasílá všem klientům k nově sjednaným úvěrům slevové kupóny. S novými kupóny získají klienti slevy na kuchyně Oresi, na koupelny a kuchyně Siko, a NOVĚ na dveře Sapeli a okna na dveře Vekra. Platnost těchto kuponů je do , po té budou aktualizovány. Výši slev naleznete v přiloženém vzoru. Kupóny na slevy zasílá Buřinka poštou klientům, kteří si vzali jakýkoliv úvěr od Buřinky. Rozesílány jsou v měsíčních intervalech, tedy vždy v 1. polovině měsíce jsou rozeslány kupóny klientům, kteří si vzali úvěr předchozí měsíc.


Stáhnout ppt "Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,"

Podobné prezentace


Reklamy Google