Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do 31.12.2016 Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do 31.12.2016 Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní."— Transkript prezentace:

1 VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní podpoře až Kč ročně a úroku z vkladů 1 % od Buřinky, vklady jsou ze zákona pojištěny, takže o peníze nepřijdete, ke stavebnímu spoření můžete později získat výhodný úvěr ze stavebního spoření s nízkou úrokovou sazbou garantovanou od teď po dobu spoření a po celou dobu splácení. Podmínky: sepsání smlouvy o stavebním spoření v období od 1. července 2016 do 31. prosince 2016, zaplacení ceny za uzavření smlouvy o stavebním spoření do 4 měsíců od sjednání smlouvy, minimální cílová částka uzavírané smlouvy o stavebním spoření je 100 000 Kč. účastník spoření má v rámci této akce nárok pouze na jeden dárek.

2 HYPOTÉKY 1) Zajištění přístupu u bytové jednotky
Na všechny bytové jednotky, i mimo developerské projekty, nebude nutné dokládat dokumenty k zajištění přístupu k zastavované nemovitosti - bytové jednotce.  Schvalovatelé nebudou do úvěrové smlouvy uvádět žádné podmínky či povinnosti k zajištění přístupu.  Odhadci v oceněních však budou i nadále vždy reálně vyhodnocovat riziko přístupu. Výše uvedené je nastaveno pouze interně. Výjimkou z pravidla "neřešit přístup" budou případy, kdy odhadce zjistí skutečnosti indikující problém s přístupem typu: probíhající soudní spor, požadavek vlastníka přístupového pozemku na odkoupení, insolvenční / exekuční řízení, nájem za užívání apod. - zde se bude přístup k BJ řešit, i u developerských projektů! Důležité: U hypoték na financování rodinných domů se nic nemění, tzn. je nutné dokládat dokumenty k zajištění přístupu k zastavované nemovitosti! 2) od minimální výše Hypotéky ČS stanovena na 300 tis. Kč


Stáhnout ppt "VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do 31.12.2016 Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní."

Podobné prezentace


Reklamy Google