Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od 23.3. vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od 23.3. vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince."— Transkript prezentace:

1 HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od 23.3. vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince z EU, Švýcarska, Norska a Lichtenštejnska bude nově dostačující i prokázání trvání zaměstnání na území ČR po dobu min. 3 let. Změna limitu maximální výše hypotéky z 5 na 10 mil. Kč  dochází k navýšení standardní hranice úvěru na 10 mil.  s výjimkou služby Obratová hypotéka, pravidel pro Čisté refinancování a pravidel čerpání pro výstavby  expresní čerpání do 10 mil. Kč  v ojedinělých případech je možné vyžádání individuálního LTV u úvěrů od 10 mil. Obratová hypotéka:  zůstává maximální výše úvěru 5 mil. a LTV ve výši 70 %  rušíme nutnost dokládat vlastní zdroje  kromě paušálu 20 % je možné využít i paušál 40 % pro svobodná a další povolání Hypotéka na pronájem:  sjednocujeme pravidla výpočtu pro bytové a nebytové jednotky, obě se započítávají ve výši až 50 %  výpočet v kalkulačce na pronájem jen u budoucího pronájmu  prodlužujeme splatnost na 30 let  služba se dává tam, kde se započítávají příjmy z pořizované nem. nebo pokud se financuje činžovní dům  pokud je nutné započítávat příjmy z nájmu, je max. LTV 70 % (u budoucího pronájmu - blokace 2M splátek)

2 Připravili jsme zcela nová pravidla pro refinancování bez dokládání příjmů! Zavádíme tzv. Čisté refinancování = jednoduché refinancování, bez dalšího účelu navíc Klient dokládá: pouze původní úvěrovou smlouvu, žádost a doklady totožnosti Klient nedokládá:  příjem  aktuální výši úvěru hypotéky (je připravena kalkulačka pro výpočet)  ocenění (provedeme online ocenění nebo nový odhad zdarma)  nově pro online ocenění klient nedokládá nabývací titul ani fotografie Podmínky:  výše úvěru do 5 mil.  minimální doba trvání refinancované hypotéky je 3 roky  bez aktuální / historické delikvence  nová výše splátky je shodná / nižší než původní výše splátky  shodní žadatelé + možnost přidání dalších spolužadatelů Rušíme "Zjednodušené refinancování„ EASY REFINANCOVÁNÍ (Čisté refinancování)

3 Možnosti oceňování nemovitosti Akceptujeme:  online ocenění (bez doložení nabývacího titulu a fotografií)  původní odhad + aktuální foto  doplňkově: indikativní ocenění (s doložením fotografií)  nový odhad je vždy zdarma! Změna pro všechny typy refinancování:  rušíme službu "Dopředné refinancování" a s tím i spojený jednorázový poplatek 3.000,- Kč  pro každé refinancování, zavádíme čerpání nově max. 12 měsíců od podpisu úvěrové smlouvy U rozpracovaných hypotečních úvěrů, které budou podepisované od 23.3.2015 včetně, již nebude poplatek vyžadován EASY REFINANCOVÁNÍ (Čisté refinancování)

4 OSVČ upravujeme u vybraných živností paušály (pozitivní dopad do vypočtené výše příjmů – automaticky v kfg) Navýšení hypotečního úvěru u ČS změna v případě čerpání navýšení a splacení hypotečního úvěru u ČS - jako první tranše bude čerpáno navýšení, samotné splacení hypotéky bude vždy čerpáno až po doložení účelovosti navýšení Příklad:  splacení hypotečního úvěru u ČS 1.500.000  navýšení 300.000 (na rekonstrukci bytu) podmínkou 1.čerpání budou standardní podmínky (návrh na vklad, atd.)  1. Čerpání: 300.000 za účelem rekonstrukce bytu  podmínkou 2.čerpání bude doložení účelovosti (např. doložení aktualizace proinvestování 300.000 do rekonstrukce)  2. Čerpání: 1.500.000 za účelem splacení původního hypotečního úvěru Nová pravidla pro navýšení a splacení hypotečního úvěru u ČS jsou platná pro všechny obchody, které se budou schvalovat od 23.3.2015 včetně. Zároveň zasíláme aktualizovaný kfg a metodiku viz příloha v e-mailu OSTATNÍ ZMĚNY


Stáhnout ppt "HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od 23.3. vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince."

Podobné prezentace


Reklamy Google