Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt."— Transkript prezentace:

1 © 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt

2 Popis projektu Projekt se zabývá bankovními hypotečními úvěry, které nabízejí české banky.

3 Cíl projektu Cílem projektu je komparace hypotečních úvěrů od třech bank, kterými jsou Komerční banka, Poštovní spořitelna a Československá obchodní banka.

4 Bankovní úvěry v souvislosti s pořízením nemovitosti Definice hypotéčního úvěru Druhy hypotéčních úvěrů - Účelové hypotéční úvěry - Neúčelové hypotéční úvěry Další dělení hypotéčních úvěrů: - Dle výše úvěru - Dle možnosti kombinace - Dle možností splácení

5 Vyřizování hypotéčních úvěrů a podmínky splnění Doložení výše příjmů Ocenění zastavované nemovitosti Další doklady Zástava nemovitosti Vinkulace pojištění

6 Splácení hypotečního úvěru Doba splácení – určená ve smlouvě - závisí na způsobu čerpání úvěru Fixace výše splátky úvěru

7 Komparace hypotéčních úvěrů Srovnání hypotečních úvěrů Poštovní spořitelny, Komerční banky a ČSOB. Z komparace vyplynul nejvýhodnější produkt od Komerční banky.

8 Vyhodnocení průzkumného šetření Nejvíce hypotečních úvěrů má věková kategorie 18 – 25 let. Nejvíce respondentů má hypoteční úvěr od Poštovní spořitelny. Po skončení fixace zvažuje 50% respondentů přechod s hypotékou k jiné bance.

9 Otázky k obhajobě 1) Jak hodláte v budoucnosti řešit financování vašeho bydlení? - pravděpodobně hypotékou či z vlastních zdrojů, pokud budou 2) V čem byla pro vás práce na závěrečném projektu přínosem? přínos – seznámení s produkty bank, komparací bylo zjištěno, který hypoteční úvěr je nejvýhodnější.

10 Otázky k obhajobě 3) Nabídka bankovních produktů na poštách, jednání s klienty, prodejní dovednosti zaměstnanců. 4) Charakteristika porovnávaných bank z hlediska doby vstupu na trh, počtu provozoven, bankomatů a zákazníků.

11 Otázky k obhajobě 5) Zpracování porovnávaných dat do přehledných tabulek a jejich grafické znázornění 6) Správné vyhodnocení grafu č. 2 práce 20 osob ve věku 18 – 25 let 5 osob ve věku 26 – 30 let 2 osoby ve věku 31 – 45 let 3 osoby ve věku 46 – 50 let 10 osob ve věku 51 let a více

12 Poděkování Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt."

Podobné prezentace


Reklamy Google