Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hypotéka České spořitelny

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hypotéka České spořitelny"— Transkript prezentace:

1 Hypotéka České spořitelny

2 Dopady nového zákona o spotřebitelském úvěru na uzavírání úvěrů SSČS
Na Portále P24 – aktualita 999 Dne 1. prosince 2016 vstoupí v účinnost nový zákon o spotřebitelském úvěru, který se bude vztahovat na všechny nově uzavírané úvěry SSČS. Co je zapotřebí? před novelou dokončit všechny schválené úvěry a oboustranně podepsat smluvní dokumentaci v opačném případě bude zapotřebí oboustranně nepodepsané úvěry do včetně  stornovat a znovu zadávat, aby došlo k vygenerování smluvní dokumentace odpovídající novým zákonným podmínkám od užívejte pro zadání úvěrové žádosti aplikaci BUŘINKA24, která bude generovat smluvní dokumentaci odpovídající novým zákonným podmínkám - neužívejte aplikaci SIRIUS !

3 Následující pravidla pro přechodné období:
Termíny pro doručení Žádosti o úvěr v listinné podobě na HC: (vždy včetně potřebných dokladů ke schválení úvěru a s jistotou podpisu smluvní dokumentace do ) Žádost o úvěr se zajištěním nemovitostí nejdéle Žádost o úvěr bez zajištění nejdéle Smluvní dokumentace vyhotovená a oboustranně uzavřená do musí být do SSČS doručena do V případě, že se oboustranný podpis do nestihne, zasílá se požadavek na STORNO žádosti prostřednictvím BUŘINKA24 nebo em na Novou úvěrovou žádost zadávejte nejdříve třetí den po provedeném a potvrzeném stornu ze SSČS . Stejné podmínky se vztahují i na smluvní dokumentaci, kterou si necháváte vytisknout a zaslat SSČS (je zapotřebí počítat s časovou prodlevou doručování a předávání písemností (se zapojením HC) a zadávat v aplikaci BUŘINKA24 volbu „Smlouvy vytiskne SSČS“ v období do , existuje-li jistota podpisu smluvní dokumentace do včetně ( nejdéle dne a pak až ode dne ) !

4 HITOVKA MEZI ÚVĚRY NA REKONSTRUKCI JDE DO FINÁLE!
Využijte pro své klienty historicky nejnižší ceny Úvěru od Buřinky Úrokové sazby platné do Stále běží soutěž pro nové klienty o atraktivní ceny: Každý týden se soutěží o dvě výhry v hodnotě Kč. Výherci soutěže obdrží poukázky na nákup v obchodech BRENO, DATART, KIKA, KOUPELNY & KUCHYNĚ, SCANquilt, TRIDO Evo vrata, SIKO, stavebniny WOODCOTE CZ, a. s., a VEKRA. Pravidla soutěže klient: Pravidla soutěže prodejce: ÚOB Výše úvěru Kč Podzimní kampaň 2016 Fix 3 Y 4,95 % p.a. 4,55 % p.a. Fix 6 Y 5,25 % p.a. 4,85 % p.a. Pevná 5,75 % p.a. 5,35 % p.a.

5 BUŘINKA ZMĚNÍ SVŮJ CENÍK Od 1
BUŘINKA ZMĚNÍ SVŮJ CENÍK Od 1. ledna 2017 mění Buřinka cenu za správu a vedení účtu stavebního spoření. Cena za správu a vedení účtu stavebního spoření (včetně ceny za zaslání bilančního výpisu) vzroste o 15 až 100 Kč ročně, a to v závislosti na úrokové sazbě z vkladů, kterou klient má. I přesto nabídne k novým smlouvám a smlouvám v aktuálním tarifu se sazbou z vkladů 1 % nejnižší cenu za správu a vedení účtu stavebního spoření na českém trhu. Ostatním smlouvám Buřinka nabízí možnost změny tarifu na tarif v aktuální nabídce zdarma, díky které získají nejen nižší cenu za správu a vedení účtu, ale také výrazně nižší sazbu z úvěru ze stavebního spoření. Klienti obdrží informaci o změně dopisem nebo zprávou v internetovém bankovnictví SERVIS 24 v dostatečném předstihu, a to od 26. října Ukázku dopisu najdete zde: Detailní popis hlavních změn najdete zde: Změny jsou také barevně vyznačeny v novém Ceníku SSČS pro fyzické osoby: Ceníku SSČS pro právnické osoby: Argumentace pro klienta:


Stáhnout ppt "Hypotéka České spořitelny"

Podobné prezentace


Reklamy Google