Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje."— Transkript prezentace:

1 ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje spolu s Podzimní kampaní. Na období kampaně – vedle bezkonkurenčních cen Úvěru od Buřinky je připravena i masivní podpora ve sdělovacích prostředcích. Zapojení Kooperativy do akce: Leták pro tuto akci bude s logem Kooperativy! Zde je k dispozici elektronický leták (bez loga), ale s možností doplnění kontaktu získatele: Buřinka má od historicky nejnižší úrokové sazby u Úvěru od Buřinky

2 Nové úrokové sazby a proč právě Úvěr od Buřinky - jsou popsané v Aktualitě č. 988 na Portál Úroková sazba začíná na 4,55% p.a. ÚOB Výše úvěru Kč Podzimní kampaň 2016 Fix 3 Y 4,95 % p.a. 4,55 % p.a. Fix 6 Y 5,25 % p.a. 4,85 % p.a. Pevná 5,75 % p.a. 5,35 % p.a.

3 PROBÍHAJÍCÍ AKCE - ÚVĚRY:
Hypoúvěr od Buřinky – již od 1,79% p.a. 6 letý fix, výše úvěru nad 1 mil. Kč, LTV do 90% Klienti na Hypoúvěru od Buřinky oceňují úrokovou garanci, poplatkové prázdniny (neúčtování poplatku za sjednání úvěru, poplatek za správu úvěru), možnost mimořádných splátek až 20% z výše úvěru atd. Pozn.: nyní již bez odhadu ZDARMA PROBÍHAJÍCÍ AKCE – VKLADY: dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do do 36 měsíců věku dítěte dětský župánek od 3 do 15 let městský batoh od AlpinePro, oficiálního partnera českého olympijského týmu


Stáhnout ppt "ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje."

Podobné prezentace


Reklamy Google