Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského."— Transkript prezentace:

1 Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

2 Vítejte na úvodním setkání
k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10. ledna 2018

3 Program: Základní informace o projektu Závazky plynoucí ze smlouvy
Monitoring a kontroly Projektové a vzdělávací aktivity Evaluace Financování a metodika

4 Projekt: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Reg. č. CZ /0.0/0.0/15_005/ Projekt je financován z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost

5 Realizace projektu: Žadatelem projektu je Jihomoravský kraj. Rozpočet: 429 mil. Kč (414 mil. Kč – sociální služby)

6 Anotace projektu: Projekt je zaměřený na zajištění poskytování vybraných služeb sociální prevence, které jsou definované dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a jejichž potřeba vyplývá ze Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Jihomoravském kraji Cílem je finančně podpořit a zachovat stávající síť poskytovatelů vybraných typů soc. služeb.

7 Klíčové aktivity Zajištění vybraných služeb sociální prevence
Kontrola a monitoring Evaluace Vzdělávání

8 Vybrané typy sociálních služeb:
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Azylové domy Domy na půli cesty Intervenční centrum Sociálně terapeutické dílny

9 Výběrová řízení Projekt je realizován od 1.1.2018
Výběrová řízení - zástupce zadavatele proběhlo VŘ na SAS 2018 – výběrová řízení na AD, D1/2, IC a STD

10 Smlouva Zatím uzavřeno celkem 17 smluv s poskytovateli
Poskytovatel = dodavatel IP je bez subdodavatelů

11 Smlouva Pověření poskytováním služeb hospodářského zájmu
Základní pojmy Předmět a účel smlouvy (dostupnost pro CS, pomoc CS zapojit se do života společnosti…), závazek poskytovat SS x vyrovnávací platba Specifikace SS Termíny a místo plnění SS

12 Smlouva Vyrovnávací platba Náležitosti vystavovaných faktur
Práva a povinnosti Sankce Primární ukazatele

13 Sledované parametry dle smlouvy
Primární ukazatele: Počet podpořených osob (unikátních klientů) Intervence/lůžkodny/osoboměsíce Vyrovnávací platba (výše nákladů a výnosů na základní činnosti SS) Minimální kapacita Minimální počet unikátních klientů služby Průměrné využití služby (intervence za rok)

14 Termíny monitorovacích zpráv
Monitorovací zprávy 1x za půl roku 1. MZ bude do

15 Webové stránky projektu
Kontakty na realizační tým Dokumenty ke stažení Informace o sociálních službách zapojených v projektu Aktuality

16 Informace o realizaci projektu
Každý poskytovatel v místě poskytování sociální služby - vytisknout A3 s logem a textem viz vzor umístěný na webových stránkách


Stáhnout ppt "Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 10.01.2018 Tato konference je financována z Evropského."

Podobné prezentace


Reklamy Google