Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od 26.1.2015: Snižuje standardní úrokové sazby.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od 26.1.2015: Snižuje standardní úrokové sazby."— Transkript prezentace:

1 NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY
Buřinka od : Snižuje standardní úrokové sazby Hypoúvěru od buřinky při fixaci 3 a 6 let až na 2,39% Od do odhad zdarma pro refinancované úvěry V přiložených souborech jsou uvedeny bližší informace k této akci.

2 AKČNÍ NABÍDKA ÚVĚRU OD BUŘINKY
NOVINKA č.2: AKČNÍ NABÍDKA ÚVĚRU OD BUŘINKY Buřinka vyhlašuje od 2. února 2015 do 13. března 2015 obchodní akci pro Úvěr od Buřinky: ÚVĚR OD BUŘINKY ZA 5,99 % ROČNĚ SE SPLATNOSTÍ DO 8 LET V přiložených souborech: „Dokument aplikace“ jsou uvedeny bližší informace k této akci. „List aplikace“ obsahuje kalkulačku k akci.

3 ÚROKOVÉ SAZBY KOMERČNÍCH ÚVĚRŮ PRO OBDOBÍ 15. 1. 2015 – 14. 2. 2015
NOVINKA č.3: ÚROKOVÉ SAZBY KOMERČNÍCH ÚVĚRŮ PRO OBDOBÍ – Stavební spořitelna České spořitelny vyhlásila nové úrokové sazby pro komerční úvěru OBNOVA pro období od do Konkrétní sazby najdete v přiloženém dokumentu.


Stáhnout ppt "NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od 26.1.2015: Snižuje standardní úrokové sazby."

Podobné prezentace


Reklamy Google