Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016"— Transkript prezentace:

1 NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Zasílání závadových listů (ZL) ke vkladovým formulářům SSČS - ZMĚNA od Nově budou zasílány ZL prostřednictvím přílohy v  u K jejímu otevření bude potřeba ověření heslem, které bude zasláno prostřednictvím SMS zprávy na telefon zprostředkovatele Heslo pro zprostředkovatele je generováno jednorázově pro daný závadový list Každý závadový list má uvedeno číslo, které bude zasláno i v SMS zprávě V případě smazání zprávy je možné se obrátit na help desk Buřinky 956 772 277 DOPORUČENÍ PRODEJCŮM: Při využívání této služby je nutné, aby byla data na ové adresy a telefonní čísla prodejců aktuální. Aktualizovat data je možné prostřednictvím centrál jednotlivých společností. Kompletní informaci včetně vzorů u i SMS zprávy je zveřejněna na Portále pod číslem aktuality 971 a zde:

2 Buřinka připsala státní podporu za rok 2015 a v první polovině května zašle výpisy z účtu stavebního spoření Buřinka dne obdržela od Ministerstva financí státní podporu za rok 2015, kterou ve stejný den připsala na účty stavebního spoření. Od tohoto data je státní podpora také úročena. Bylo stavební spoření dne již zrušeno? Buřinka státní podporu odeslala na klientem zvolený bankovní účet, příp. poštovní poukázkou na korespondenční adresu, či k výplatě v hotovosti na kterékoli pobočce České spořitelny. Výpisy po státní podpoře Klienti, kteří využívají internetové bankovnictví SERVIS 24 a mají aktivovánu službu e-dokumentů, budou mít výpisy z účtu stavebního spoření k dispozici elektronicky v SERVIS 24. Ostatní klienti obdrží výpis standardně poštou na adresu pro zasílání korespondence. Podmínkou pro zaslání výpisu je vždy požadavek klienta tuto službu využívat. Služba je zpoplatněná, dle platného Ceníku SSČS pro fyzické osoby, klient za tento mimořádný výpis zaplatí 50,-Kč. Na Portále vyvěšeno pod číslem aktuality 972.

3 Koupí CIHLY získejte prémii 500 Kč od Buřinky
Buřinka, jako generální partner AKCE CIHLA, jako každoročně vyhlašuje akci na podporu celostátní sbírky, která je určena na podporu lidí s mentálním postižením. Akce Buřinky platí od 1.5. do Klienti k zakoupené CIHLE obdrží leták s poukázkou 500,- Kč na uzavření smlouvy o stavebním spoření od 1. května 2016 do konce tohoto roku. Podmínky akce: předložení poukázky z letáku k akci cihla do 31. 12. 2016 cihlu lze zakoupit i na internetu uzavření smlouvy o stavebním spoření od do  2016 uzavření smlouvy s cílovou částkou minimálně 100 000 Kč zaplacení ceny za uzavření smlouvy o stavebním spoření do 4 měsíců od sjednání smlouvy v rámci této akce může klient uvedenou prémii získat pouze na jednu novou smlouvu nelze kombinovat s jinými akcemi Buřinky ani s uzavřením smlouvy přes internet (web Buřinky, Servis 24) Na Portále vyvěšeno pod číslem aktuality 973, kde najdete k této akci kompletní informace.

4 PROBÍHAJÍCÍ ÚVĚROVÉ AKCE OD BUŘINKY
HYPOÚVĚR S ODHADEM NEMOVITOSTI ZDARMA do Podmínky akce: Odhad zdarma platí pro produkt Hypoúvěr od Buřinky bez omezení účelu, kdy výše požadovaného úvěru bude do standardní výše hodnoty zastavované nemovitosti. Nabídka financování musí být vytvořena v Kalkulátoru Hypoúvěru od Buřinky do Žádost o úvěr je nutné podepsat nejpozději do a doručit na HC nebo na MO SSČS do – potom se garantuje odhad nemovitosti ZDARMA. Uzavřenou smluvní dokumentaci je nutné doručit do SSČS do AKČNÍ NABÍDKA ÚVĚRU OD BUŘINKY – prodlouženo do Akční úroková sazba 4,95% p. a. u Úvěru od Buřinky s 3letou fixací Podmínky Sjednání Úvěru od Buřinky s tříletou fixací úrokové sazby Minimální výše úvěru 400 tis. Kč Podrobné informace k prodloužení akce najdete na Portále v aktualitě 974 a zde:


Stáhnout ppt "NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016"

Podobné prezentace


Reklamy Google