Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti"— Transkript prezentace:

1 DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
ODHAD ZDARMA Od HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti NOVĚ: u bytu je možné akceptovat i pojištění domácnosti, pokud je pojištěno vč. Stavebních součástí bytu u bytu není požadována konkrétní výše pojištění byt, který se nachází ve 2. a vyšším nadzemním podlaží, nemusí být pojištěn proti povodni a záplavě, i když se dům nachází v povodňové zóně (2-4) Nemovitost nacházející se v povodňové zóně 4 není vhodným zajištěním odhadce je povinen při nemovitosti v zóně 4 kontaktovat HypoSpecialistu a odsouhlasit s ním pokračování ve zpracování ocenění u ostatních nemovitostí je pojištění sjednáno na novou/reprodukční hodnotu pojištění nemovitosti, minimálně však na částku vypočtenou s ohledem na výši úvěru

2 DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015
ODHAD ZDARMA Od HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 HypoSpecialista má možnost v rámci nastavení konkrétního obchodu zvolit zda sjednání pojištění bude stanoveno jako Podmínka čerpání nebo následná Povinnost. (vyjma případu kdy bude docházet k převodu vlastníka u zástavy) Zároveň jsme připravili i zjednodušený postup pro správu pojistek, sjednaných jako podmínka čerpání, takto: není nutné nechat přeschvalovat podmínky čerpání HYPO kvůli pojistným částkám. Pokud bude pojistka doložená k čerpání splňovat nová pravidla ohledně pojistné částky, může tým Čerpání HYPO pojistnou částku akceptovat, aniž by klient musel podepisovat dodatek k úvěrové smlouvě. toto pravidlo platí pro všechny úvěry schválené do  , tj. se starým zněním podmínek týkajících se pojistek. 

3 DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015
ODHAD ZDARMA Od HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 B) Pravidla čistého refinancování – prodloužení akceptovatelné délky trvání původního úvěru: Původně: od podpisu původní úvěrové smlouvy v momentě schvalování úvěru uplynuly od splácení 3 roky Nově: od podpisu původní úvěrové smlouvy v momentě předpokládaného čerpání nové Hypotéky uplyne 34 měsíců C) Úplatný převod družstevního podílu: Nově je možné akceptovat doložení účelu: Dohodou o převodu družstevního podílu v níž je uvedena i výše úplaty, způsob a termín její úhrady nebo Dohodou o převodu družstevního podílu + samostatnou smlouvou v níže je uvedena výše úplaty, způsob a termín její úhrady, a to za předpokladu existence odkazu na tuto samostatnou smlouvu přímo v Dohodě D) Zlepšení pravidel pro nové klienty na trhu Při skoringu dochází ke zlepšení nastavení pravidel pro nové klienty na trhu, kteří nemají žádnou bankovní historii a chtějí si požádat o hypoteční úvěr.


Stáhnout ppt "DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti"

Podobné prezentace


Reklamy Google