Akční úvěrování od Buřinky

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční produkty určené k ukládání peněz
Advertisements

Nástroje na podporu bydlení v ČR Ekonomika bydlení a technické infrastruktury.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Stavební spoření, úvěry, leasing
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Zadluženost domácností a její dopady na ekonomiku ČR
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Finanční gramotnost Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013 Stavební spoření.
Nominální a reálná úroková sazba
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 11 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Státní zemědělský intervenční fond. PGRLF 2016 Pokyny pro poskytování podpory a formulář žádosti o podporu – na internetový stránkách v.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
Akademie STING, téma 3 z 61 Bankovnictví Téma 3: Aktivní bankovní obchody 1.Typologie aktivních obchodů 2.Proces úvěrování 3.Finančně úvěrové obchody.
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
Bankovní a nebankovní půjčky
Aktivní bankovní operace – úvěry pro občany
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Důležité upozornění Na základě auditního zjištění, prosíme, upozorněte Externí prodejce na skutečnost uvedenou v Metodickém pokynu č. 12. Tento pokyn,
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Hypotéka České spořitelny
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Aktualizace metodiky a dokumentů od Buřinky
Modelace úvěru BD Vánek
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování OE
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
Úvěrové změny u Buřinky – aktualita 937 na Portále P24
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
HYPOTÉKY 1) Úprava metodiky hypoték
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
HYPOTÉKY HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Zvyšujeme úrokové sazby
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od : Snižuje standardní úrokové sazby.
Akční úvěrování od Buřinky
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Snížení úrokové sazby u hypotéky na 1,89 % p.a. pro fixaci na 10 let!
ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky.
Transkript prezentace:

Akční úvěrování od Buřinky HYPOÚVĚR OD BUŘINKY - NOVÁ AKČNÍ NABÍDKA   Od 5. 5. 2016 do 30. 6. 2016 spuštěna nová nabídka Hypoúvěru od Buřinky za akční sazbu od 1,95 % p. a. Více informací naleznete v přiložené aktualitě, která je vyvěšena na Portále pod číslem 975 a zde:  13.5.2016 KONČÍ HYPOÚVĚR S ODHADEM NEMOVITOSTI ZDARMA Podmínky akce: Odhad zdarma platí pro produkt Hypoúvěr od Buřinky bez omezení účelu, kdy výše požadovaného úvěru bude do standardní výše hodnoty zastavované nemovitosti. Nabídka financování musí být vytvořena v Kalkulátoru Hypoúvěru od Buřinky do 13. 5. 2016. Žádost o úvěr je nutné podepsat nejpozději do 13. 5. 2016 a doručit na HC nebo na MO SSČS do 3.6.2016 – potom se garantuje odhad nemovitosti ZDARMA. Uzavřenou smluvní dokumentaci je nutné doručit do SSČS do 13. 8. 2016. Akční úrokovou sazbu od 1,95% lze zkombinovat dle stanovených podmínek akce HYPOÚVĚR S ODHADEM NEMOVITOSTI ZDARMA.

AKČNÍ NABÍDKA ÚVĚRU OD BUŘINKY – prodlouženo do 31.5.2016 Akční úroková sazba 4,95% p. a. u Úvěru od Buřinky s 3letou fixací Podmínky Sjednání Úvěru od Buřinky s tříletou fixací úrokové sazby Minimální výše úvěru 400 tis. Kč Podrobné informace k prodloužení akce najdete na Portále v aktualitě 974 a zde: Ostatní   V rámci zpracování v aplikaci SIRIUS je potřeba vybrat produkt „Akční Úvěr od Buřinky (od 400 tisíc).“ Po 31. 5. 2016 je možné rozpracované žádosti doručit ke zpracování do Hypotečního centra ČS (nejpozději však do 10. června 2016). Úroková sazba v úvěrové dokumentaci zpracované Hypotečním centrem ČS, bude doplněna automaticky podle doby fixace úrokové sazby a výše úvěru (u žádostí o úvěr sepsaných od 1. února do 31. května 2016). Uzavřená Smlouva o Úvěru od Buřinky s akčními parametry musí být do SSČS doručena nejpozději do 31. července 2016. Pro rychlou pomocnou simulaci využijte Kalkulátor - Úvěr od Buřinky (Pomocná simulace Úvěru od Buřinky).