Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky."— Transkript prezentace:

1 ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky pro novou nabídku: lze sjednat pouze k úvěrům 300 000 Kč a vyšším minimální splatnost úvěru je nově 48 měsíců maximální splatnost zůstává až 216 měsíců (tj. rozmezí 4 roky až 18 let). Poznámka: pro úvěry nižší než ,- Kč zůstává nadále v platnosti pevná úroková sazba 6,85% na celé období úvěru PODPORA nová žádost o Úvěr od Buřinky nová Pomocná simulace Úvěru od Buřinky Další výhody Úvěru od Buřinky: - až 800 000 Kč bez zástavy nemovitosti, - do 300 000 Kč bez podpisu manžela/manželky, - nízké měsíční splátky úvěru, - možnost odečtu úroků z úvěru od daňového základu, Detailní informace k této novince jsou k dispozici na Portále 24 v Aktualitě č. 914 1. ÚVĚR OD BUŘINKY ZA 5,45 % ROČNĚ PŘI FIXACI ÚROKOVÉ SAZBY NA 3 ROKY s platností od

2 VKLADY Klienti budou o změně informováni od dopisem. Klientům je garantováno úročení za stávajících podmínek až do Od se bude úroková sazba z vkladů měnit na 0,05%. Změna se dotýká klientů, kteří: a) mají sjednanou smlouvu o stavebním spoření s obchodními podmínkami platnými od b) splnili vázací dobu (spoří déle než 6 let) a současně doposud nevyužili nabídku na poskytnutí úvěru ze stavebního spoření. Z aktivity jsou i nadále vyloučeni nezletilí účastníci stavebního spoření (až do věku 18,5 let).    Klienti se smlouvou uzavřenou do se změnou VOP SSČS sepsanou po (od tohoto data dochází ke změně VOP SSČS při změně tarifu či zvýšení CČ) jsou hájeni po dobu 3 let od změny VOP. Změna sazby a VOP uzavřená např. v rámci KONVERZE přespořených smluv či klientem vyžádaná změna sazby a VOP jsou hájeny minimálně do a do té doby jim Buřinka garantuje úrokové sazby ve sjednané nezměněné výši. Poznámka: klient může spořit i nadále s úrokovou sazbou 0,05% ročně a získat tím i státní podporu až 2 000 Kč ročně, nebo kdykoliv peníze vyzvednout s tříměsíční výpovědní dobou. 2. U stavebního spoření dojde od ke změně úrokové sazby z vkladů po vázací lhůtě (tedy po šesti letech spoření), a to na 0,05 %. Současně s tím snižuje Buřinka těmto klientům i úrokovou sazbu z případného úvěru ze stavebního spoření na nové minimum - na 2,99 %.

3 Komerční úvěr OBNOVA ÚROKOVÉ SAZBY PRO KOMERČNÍ ÚVĚR OBNOVA VYHLÁŠENÉ BUŘINKOU PRO OBDOBÍ OD – Variabilní úroková sazba (fixace 5 let) se pohybuje v rozmezí od 1,33 % p. a. do 1,39 % p. a. (v závislosti na celkové délce splatnosti úvěru). Pevná úroková sazba se pohybuje v rozmezí od 1,32 % p. a. do 1,80 % p. a. (v závislosti na celkové délce splatnosti úvěru). K výraznému snížení došlo především u pevné úrokové sazby pro splatnosti 12 – 25 let. Konkrétní sazby najdete v přiloženém letáku.


Stáhnout ppt "ÚVĚRY Buřinka pro produkt Úvěr od Buřinky - kromě pevné úrokové sazby - dává klientovi nově možnost výběru i fixace úrokové sazby na 3 roky. Podmínky."

Podobné prezentace


Reklamy Google