Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Úvod do Teorie her. Vztah mezi reálným světem a teorií her není úplně ideální. Není úplně jasné, jak přesně postavit herněteoretický model a jak potom.
ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.  DNES K NÁM DO ŠKOLY PŘIJEL TOM. JE MU 28 LET A OD NAROZENÍ JE TĚLESNĚ POSTIŽENÝ. TRPÍ MOZKOVOU OBRNOU.
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Dramatické a pohybové činnosti v Mš
Zdraví a krása Chlapci i děvčata 8. ročníků o tom něco vědí. V rodinné výchově na toto téma tvořili koláž a komentovali svoje dílo.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Čím se lišíme od zvířat a v čem jsme stejný
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Programování Michal Žůrek.
Přednáška Psychologie I. Povinnost k sobě. Stabilní vůdce = stabilní děti i oddíl Naší životním cílem by měla být práce na své osobnosti Snaha o sebezdokonalování.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Pejsci.
Empatie. Vcítění je složitý vnitřní proces skládající se z následujících složek:  Jsem připraven/a vžít se do situace svého protějšku. (Jak se ti v této.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
KOMPETENČNÍ MODEL DŮLEŽITÝ PRVEK ŘÍZENÍ LIDÍ
Složení počítače Informatika 5. třída.
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Každý den jsme trochu starší…
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_JIROCHOVA.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Narozen: ve Dvoře Králové Trvalé bydliště: Trutnov Předměty: Zeměpis, Matematika.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Hry Jmenuji se Sabina Purkrtová a chodím do základní školy Pyšely do 7. tř.Chtěla bych se s vámi podělit o zajímavosti her(souvisí to s nadpisem).Vybrala.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Masarykovo gymnázium Vsetín
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé záliby a koníčky.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Cesta za dobrodružstvím..
Vypracoval Dominik Bednář
Milá Jarmilko, posílám pozdrav, zasloužíž si mnohem více. Já vím, známe se jen krátce. Přátelství je jako láska a mnohdy pohladí otevřené srdce...
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Inkluze pohledem rodiče: příklad dobré praxe z Liberce Dítě s mentálním postižením v běžné základní škole (ZŠ Sokolovská, Liberec) Mgr. Hana Kubíková.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Výsledky testování SCIO žáků 9. tříd na ZŠ Letovice LEDEN 2016.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Systemický přístup Mgr. Věra Pucová. Základní charakteristika přístup orientovaný na změnu opak diagnostického přístupu typický přístup pro sociální práci.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
ANALYTICKÉ ÚTVARY PUBLICISTICKÉHO STYLU
ANOTACE SEZNÁMIT ŽÁKY S ROZVOJEM VŠECH TŘÍ ČÁSTÍ SEBEDŮVĚRY -
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Temperament, charakter, motivace
Metody a techniky výzkumu II.
Každý den jsme trochu starší…
VY_32_Inovace_4.2.2 Spolužáci, kamarádi
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Název školy: Základní škola Pardubice - Spořilov Autor: Mgr
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Těší nás Volek, Knol, Fojtů a Janeček Prezentace je automatizovaná Nemusíte na nic klikat

Byl nám zadán úkol Práce pojednávající o nemocech spojených s jídlem a zdravém stravování To ale musí počkat. Nejdříve se musíme představit, abyste nemluvili s někým kompletně neznámým Snad se vám zalíbíme. Tak začneme.

Člen č. 1 – Pavel Volek Narozen v mrazu Chebu, Pavel se většinu času zdá zcela imunní vůči chladu. Málokdy ho uvidíte bez tílka, ve kterém chodí po celý rok (bez mikiny). Plně odmítá, že by mu kdykoli byla zima. Svůj volný čas tráví Pavel klidně, především četbou knih, hraním her a dlouhými procházkami se psem. V hudbě Pavel není vybíravý – poslouchá skoro vše kromě dechovek. Pavla velice baví němčina, matematika a tělocvik. Co z oblibě ale nemá je čeština, statistika a základy společenských věd.

Pavlova osobnost Pavel se na první pohled zdá velice nesmělý. A také že je. Pokud si ale dáte práci a seznámíte se s ním, uvidíte, jaký je to dobrý a pohodový kamarád. Jedna z Pavlových výborných vlastností je empatie. Ať toho Pavel docílil jakkoli, dokáže pochopit a akceptovat vaše pocity – byť se jedná o vztek. To z něj dělá velice dobrého společníka do deště.

Člen č. 2 – Daniel Knol Daniel je osoba kterou vidíte na první pohled – především díky jeho výšce. Pokud bychom mluvili o vyčnívání z kolektivu, Daniel je dobrý příklad – nejen postavou. Mezi jeho záliby patří plavání a squash. Plavání ovšem dělá jen z čiré záliby – nesnaží se nikoho pokořit závodně.

Danielova osobnost Daniel je tichý člověk. Svá slova pečlivě váží a proto ho nenachytáte skoro na nic. Je to ovšem skvělý přítel – ochoten přijmout jakékoli konverzační téma. Daniel je práci oddaný. Pokud máte to štěstí a pracujete s ním, můžete se spolehnout, že vám mnohdy velice dobře poradí a pomůže.

Člen č. 3 – Robert Fojtů Robert je, stejně jako jeho velice dobrý kamarád Daniel, tichá osobnost. Na Robertovi i po krátkém rozhovoru poznáte jeho nadprůměrnou inteligenci. I když teprve nedávno oslavil 16. narozeniny, je jeden z nejlepších ve třídě. Co se předmětů týče, zajímá se o všechno. Jeho cílem je stát se úspěšným. Připomíná Leonarda da Vinciho. Mezi jeho zájmy patří rybaření, rekreační tenis a fotbal, který závodně hraje již od 6 let. Má rád široké spektrum hudby – Od Red Hot Chilli Peppers po Beethovena.

Robertova osobnost Pokud jste inteligentní, Robert se vám rychle zalíbí. Jeho kultivovanost a smysl pro estetiku z něj dělají nedocenitelného společníka při konverzaci. Jakékoli téma je v hovoru s ním poutavé. Velice zajímavá je na něm jeho tolerance. Nemusíte se bát, že byste ho svými názory urazili – to je prakticky nemožné.

Člen č. 4 – Tobiáš Janeček Tobiáše snadno poznáte podle jeho slušnosti a povahy – jeho kontrast v kolektivu je jasný. Snaží se vyjít v dobrém s každým, s kým to jde. Mezi Tobiášovy záliby patří angličtina, iluzionismus, knihy, hry a psychologie, kterou se chce v budoucnu živit. Zvláště potom řeč těla ho baví. Má pozoruhodné nadání pro angličtinu.

Tobiášova osobnost Tobiáš je přátelský vůči většině lidí, i když si drží odstup. Emoce zná spíše z vědecké stránky a proto ho tak zajímají. Velice rád konverzuje, a to na jakékoli téma. Zvláštní jsou jeho karetní triky. Skoro vždy má u sebe karty, se kterými dokáže překvapit většinu lidí. Je to jeho způsob, jak se spřátelit. Kvůli zkušenostem moc lidem nevěří – jemu se ale věřit dá. A důvěry si váží. Rád lidem pomáhá a pokud mají problém, povzbuzuje je.

Proč jsme v tomto složení? Odpověď je jednoduchá – známe se a víme, že každý z nás pracuje dobře a spolehlivě. Navíc jsou mezi námi přátelské vztahy. Budeme pojednávat o bulimii. Doufáme, že budeme schopni toto téma co nejlépe pokrýt.

Děkujeme za pozornost Pokud chcete, můžete si doposlechnout zbytek písničky. Její název: Rjd2 – Ghostwriter