Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat."— Transkript prezentace:

1 SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.

2 ŽIVOT BEZ PSA Nejspíš si všichni dokážeme představit domov bez psa, ale je to smutná představa. Ten kdo psa má nebo měl o tom určitě ví své. Ten kdo neměl tu možnost je vlastně ošizen o krásné chvíle se svým pejskem.

3 CO UMÍ PES? Pes nám hlídá dům, v některých případech nosí noviny či vyhrává soutěže, když ho naučíte umí poslouchat.A jeho hlavní výplň práce je být nám přítelem a mazlíčkem, se kterým si můžeme hrát.

4 Psí hrdinové Někdy může pes pomoci dopadnout pachatele, drogy, či výbušninu ukryté třeba v tažce (viz obr.).

5 Pes záchranář Dokonce nám může zachránit život. Někteří psi jsou vycvičeni na vyprošťování lidí odkudkoliv např. z lavin. Přinejmenším dovedou vyčichat stopu kohokoliv.

6 Psi vhodní pro výcvik Snad každého psa lze něčemu naučit, jenže některým to trvá dlouho. Jsou ale i psi, kteří porozumí velmi rychle- jsou tedy vhodní pro výcvik. Např.: Labrador, německý ovčák atd.

7 Slepečtí psi Důležití jsou i slepečtí psi, kteří dokáží převést přes ulici. Slepec se psem může vyjít ven bez strachu, že by ho někdo přepadl. Někomu se následující obrázek možná nebude líbit, ale podívejte se- slepecký pes to má vážně těžký.

8

9 Má to smysl???? Ano, pes je nejlepším přítelem člověka, ale chováme se k němu tak, jak bychom se měli k příteli chovat???? Někteří ano,ale jsou mezi lidmi i ti, kteří se ke psům, i ke všem zvířatům chovají krutě, týrají je a zabíjejí v nelidských podmínkách. Je to nutné, aby zvířata trpěli kvůli lidem. Podle mě ne, a komu to také není jedno, měl by proti tomu něco dělat.

10 Není to rozdíl???

11 KONEC Foto ze stránek: www.cz-pes.cz www.p-e-s.blog.cz www.čokl.cz
Ivana Zikmundová dne


Stáhnout ppt "SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat."

Podobné prezentace


Reklamy Google