Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař."— Transkript prezentace:

1 Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař

2 Vlastnosti pejska hmotnost je : 30 kg Výška je : 64 cm Barva srsti : hnědá bez pigmentu Plemeno pochází z Maďarska Je krátkosrstý Plemeno se dožívá průměrně : 12 až 14 let Využití : lovec a společník

3 Stavba těla Štíhlý protáhl í trup. Štíhlý ocas. Dlouhé plandavé uši. Protáhlý čumák. Dlouhé končetiny.

4 Fotečky - Dinoušek

5 ZálibyZálibyZálibyZáliby Jeho největší zálibou je jednoznačně sport a všechno s ním spojené Na první místo však řadí plavání a hrátky ve vodě Má také rád dlouhé a vyčerpávající procházky plné her s míčkem a různými předměty pro něj zajímavé.

6 DinoDinoDinoDino

7 Potrava Pejsku stačí potravu dávat jen jednou denně nejlépe kole 7 hodiny večer když je pejsek už po procházce a je dostatečně odpočinutý. Tento pejsek nepohrdne jak rostlinou stravou (mrkev, jablko) tak ani živočišnou – maso Hlavní krmivo však jsou granule. Pejsek také miluje pamlsky které jsou vhodné nosit sebou na procházky. K pití má rád čistou a studenou vodu.

8 Foto

9 Nemoc,paraziti Tento pes dost trpí na klíšťata kvůli vysoké trávě ve které na procházkách běhá nebo také kvůli jeho krátké srsti. Proti klíšťatům se dá ale bojovat tím že pejskovy necháte aplikovat kapku proti klíšťatům ta zamezí tomu aby se do srsti pejska zakouslo klíště a poté vysávalo krev. Druha možnost jak pejska chránit je obojek proti klíšťatům.

10 DindaDindaDindaDinda Vrrr r


Stáhnout ppt "Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař."

Podobné prezentace


Reklamy Google